Saab

Slutavsynare till Saab


Redo för nästa steg i din karriär? Följ med Speed till Saab, ett företag med stark tillväxt och högkvalitativa produkter!

Om uppdraget
Som Slutavsynare arbetar du med att slutavsyna produkter som tillverkats i Saabs produktion. Du stämmer av att produkterna uppfyller Saabs ritningskrav samt standarder. I slutavsyning ingår allt från kablage, del av kretskort, kassetter, delsystem till slutprodukt som ska levereras till kund. I arbetet ingår det även problemlösning och avvikelsehantering vid upptäckt av eventuella fel.

Uppdraget kräver en hög produktkännedom och du kommer därför få starta med att lära känna Saabs produkter från grunden och långsamt arbeta dig upp, för att slutligen kunna ta dig an slutavsyning av kundleveranser.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
• Avsyna att tillverkade produkter uppfyller ritningskrav och standarder
• Avvikelsehantering
• Problemlösning

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att lyckas i rollen som Slutavsynare ser vi att du har en god erfarenhet av tillverkning och förståelse för produkters slutresultat. Som person har du ett helhetstänk, är noggrann och är en problemlösare som inte är rädd för att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du bör dessutom vara bekväm vid arbetsmoment som utförs på höga höjder.

Krav:
• Tekniskt intresse och erfarenhet av mekanik, kablage och elektroniktillverkning
• Teknisk utbildning
• Erfarenhet av ritningsläsning och teknisk dokumentation
• Analytisk förmåga och problemlösande
• God förmåga att förstå och uttrycka sig på svenska och engelska

Meriterande
• Lödcertifikat
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem IFS

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Avsynare, avsyning, elektronikmontör, montör, elmontör, montör, SMT, ytmontör, maskinoperatör, elektronik, reparatör

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Saab

Jobb

Slutavsynare till Saab

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2024-05-03Ansök nu

Lina Amen

KONSULTCHEF

    Tipsa en vän