Speed Competence

Sommarjobb! C/CE - chaufförer sökes för omgående start


Söker du sommarjobb som lastbilschaufför? Då kan Speed ha jobbet för dig!

Om tjänsten
C-chaufförer och CE-chaufförer sökes för omgående start. Arbetstiderna varierar på dagtid och uppdraget förväntas pågå under hela sommaren och är på heltid.

Dagtidsjobb. Tiderna varierar mellan 05.00-20.00

Exempel på arbetsuppgifter:
- Distribution och hämtning av pall, paket och brev.
- Kundmöten

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som är en driven flexibel chaufför och trivs i att jobba i högt tempo. Uppdraget är framförallt ett sommarjobb men chans till förlängning finns. Vi ser gärna att du kan börja arbeta omgående.

Krav:
- Goda kunskaper i svenska
- Giltigt digitalt färdskrivarkort och YKB
- Gymnasieexamen eller motsvarande
- C körkort
- Möjlighet att arbeta dagtid och 100 % över sommaren
- Flexibel och noggrann

Meriterande:
- CE körkort
- Truckkort A+B
- Erfarenhet av likande arbete
- Goda kunskaper i engelska

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed Competence

Jobb

Sommarjobb! C/CE - chaufförer sökes för omgående start

Ort

Borås

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2022-07-04Ansök nu

Liza Esmeralda Karlsson

REKRYTERARE

    Tipsa en vän    This site is registered on wpml.org as a development site.