SAAB Surveillance

Testingenjör till SAAB Surveillance


Vill du vara en viktig del av ett team som arbetar med elektronik för militära applikationer? Vi söker en Testingenjör som är redo att ta sig an spännande utmaningar och säkerställa kvalitén på våra egentillverkade produkter och testutrustningar.

Om uppdraget
I din roll som Testingenjör utför du funktionstester av elektronikkomponenter, inklusive kretskort, vågledare och mikrovågsmoduler. Ditt arbete omfattar även felsökning på komponentnivå med hjälp av avancerad utrustning. Du blir ansvarig för att administrera testresultat och rapportera fel i Saabs system. Dessutom ingår underhåll av testutrustning och ansvar för att initiera kontakter med konstruktions- och supportavdelningar vid problem inom testprocessen.

Som Testingenjör har du också att ha möjlighet att göra egna analyser, bedömningar och åtgärder samt skriva iakttagelserapporter och Non Compliance Reports (NCR). En viktig del av rollen är också aktivt deltagande i arbetet med effektivisering och förbättringar.

Om bolaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Läs mer om bolaget på www.saab.com.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Läs med om oss på www.speedgroup.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Testingenjör söker vi dig som har förståelse för vikten av ordning och reda. Du är strukturerad och följer rutiner och processer noggrant. Samtidigt är du operativ och har förmågan att driva arbete framåt och samarbeta effektivt med andra. Du är kreativ och en skicklig problemlösare, samtidigt som du är flexibel nog att hantera olika utmaningar. Stresstålighet, lugn och stabilitet är också viktiga egenskaper för denna roll.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med inriktning elektronik, samt viss akademisk utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom elektronikprovning eller motsvarande. Obehindrade kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift, är nödvändiga.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att testa prototyper och serieproducerade elektronikkonstruktioner med höga kvalitetskrav. Du är van vid ritnings- och schemaläsning och har därmed lätt för att följa instruktioner. Har du dessutom kunskaper inom analog och digital teknik, mikrovågsteknik/RF samt mätteknik, är det en stor fördel.

Om du tror att du passar i rollen som Testingenjör och vill bidra till att säkerställa högkvalitativa elektroniklösningar för militära applikationer, är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!
____
Sökord: Testingenjör, Mättekniker, Testtekniker, Kvalitetstestare, Testansvarig, Provningsspecialist, Testkoordinator, Testanalytiker, Valideringsingenjör

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

SAAB Surveillance

Jobb

Testingenjör till SAAB Surveillance

Ort

Järfälla

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-31Ansök nu

Jan Nevala

Operativ Chef Stockholm Personallösningar

0764 23 83 76

    Tipsa en vän