Parker Hannifin

Testutvecklare till Parker Hannifin i Mölnlycke


Har du erfarenhet från elektronik och programmering? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som har kul på jobbet? Då är du välkommen att söka tjänsten som Testutvecklare på Parker Hannifin- ett världsledande bolag inom rörelse- och styrteknik.

Om tjänsten
I rollen som Testutvecklare säkerställer du att våra produkter möter våra kunders förväntningar. Detta genom att ansvara för att utveckla och underhålla funktionstester som används på IQAN-produktionsanläggningar globalt. Du kommer också vara vår Testspecialist där du stödjer våra projekt och implementering på våra produktionssajter.

IQAN är en produktfamilj med världsledande systemlösningar med fokus på styrning av mobila maskiner. IQAN erbjuder lösningar för funktionell säkerhet, tillförlitlighet och högpresterande system. Produktportföljen består av styrenheter, displaymoduler och mjukvarulösningar.

Ansvarsområden
- Delta i utvecklingsprojekt med fokus på design för testbarhet
- Systemdesign av IQAN produktionstestsystem
- Utveckla produktionstester i LabView
- Regelbundet koordinera produktionstestrelaterad problematik med våra produktionsanläggningar

Du kommer tillhöra IQAN:s ingenjörsteam i Mölnlycke, där vi idag är ca 25 personer och sitter i trevliga öppna lokaler.
Resor i tjänsten förekommer, både nationellt och internationellt.

För oss är trivsel på arbetsplatsen viktigt! Vi är ett sammansvetsat och hjälpsamt team som gärna hittar på aktiviteter tillsammans så som lunchpromenader och gruppträningar på vårt lokala gym.

Vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!

Om bolaget
Parker Hannifin är ett globalt Fortune 250-företag som är världsledande inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Läs mer om Parker Hannifin på parker.com och se gärna klippet "Leading with purpose". För information om våra produkter kan du läsa mer på iqan.com.

Om dig
För att trivas hos oss på Parker och samtidigt lyckas i rollen som Testutvecklare tror vi att du sedan tidigare arbetat med elektronik och programmering. Du har ett genuint tekniskt intresse och erfarenhet av statistiska analysmetoder.

Kvalifikationer
- Högskoleutbildning med inriktning mekatronik, elektronik, eller liknande
- Erfarenhet och kunskap av elektronik och programmering, gärna i LabView
- Kunskap om statistiska analysmetoder
- Obehindrade kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift

Som person är du nyfiken och har en vilja att ständigt utvecklas inom ditt område. Du är driven och initiativrik. Eftersom du kommer samarbeta över avdelningar såväl i Sverige som med kollegor utomlands, är det viktigt att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Göran Karlsson på goran.karlsson@speedgroup.se.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
____

Sökord: testutvecklare, produktionstestutvecklare, production test developer, utvecklare, hardware design, software design, test & verification

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Parker Hannifin

Jobb

Testutvecklare till Parker Hannifin i Mölnlycke

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-12-13Ansök nu

Göran Karlsson

REKRYTERINGSKONSULT Tjänstemän

033 722 75 88

    Tipsa en vän