Precomp Solutions AB

Verktygsmakare sökes till Precomp Solutions i Ulricehamn!


Har du erfarenhet inom mekanik? Vill du ta nästa steg i din karriär? Kolla då hit! Precomp Solutions söker just nu verktygsmakare till deras produktion i Ulricehamn!

Om tjänsten
När du blir en del av Precomp Solutions AB som Verktygsmakare, ansluter du till ett team av kvalificerade och erfarna yrkesmän inom området. Din huvudsakliga roll kommer att fokusera på att vårda och underhålla finklippningsverktyg och traditionella plåtbearbetningsverktyg, samt att delta i utvecklingen av nya verktyg.

Arbetet är förlagt på eftermiddagar och kvällar.

Om bolaget
Precomp Solutions AB är en av Europas ledande tillverkare av precisionskomponenter till fordons- och verkstadsindustrin. Vår kärnkompetens är finklippning, vi erbjuder även konventionell stansning, pressning samt montering.

Genom vår unika kompetens är vi ofta med tidigt i kundens produktutvecklingsprojekt för att få komponenten designad för finklippning då detta ofta är den överlägset mest kostnadseffektiva tillverkningsmetoden då höga precisionskrav gäller för komponenten. Bolaget är noterat på NASDAQ First North Growth Market.

Läs mer om oss på vår hemsida, precomp.se.

Om dig
Vi välkomnar dig med minst tre års erfarenhet inom verktygsmakeri, tillsammans med en relevant teknisk utbildning eller motsvarande. Din kompetens inkluderar kunskaper i mätteknik och förmågan att läsa tekniska ritningar. Dessutom besitter du grundläggande IT-färdigheter och behärskar svenska språket väl, både i tal och skrift. Ditt intresse för teknik är tydligt, och du strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i ditt arbete. Du identifierar dig själv med egenskaper som noggrannhet och serviceanda, med medvetenhet om att slutkunden eftersträvar produkter av hög kvalitet. Trots att du huvudsakligen arbetar självständigt värdesätter du samarbete och delar gärna information med dina kollegor för att tillsammans uppnå bästa resultat. Din förmåga att driva egna processer kombineras med din vilja att samarbeta, vilket gör dig till en värdefull resurs i teamet.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Isak Lindroth på isak.lindroth@speedgroup.se Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

_______________________________________________________________________________________________________________________________Sökord: Verktygstillverkning, Formtillverkning, Verktygsunderhåll, Plåtbearbetning, CNC-bearbetning, Maskinteknik, Mätteknik, Teknisk ritningsläsning, Tillverkningsprocess, Verktygsdesign, Materialhantering, Produktionsverktyg, Maskinunderhåll, Produktionsutrustning, Metallbearbetning

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Precomp Solutions AB

Jobb

Verktygsmakare sökes till Precomp Solutions i Ulricehamn!

Ort

Ulricehamn

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Rekrytering

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2024-05-31Ansök nu

ISAK LINDROTH

REKRYTERARE

0737 46 22 55

    Tipsa en vän