PipeLife

Vi söker Administratör till PipeLifes trafikledningskontor för sommarjobb


Letar du efter ett spännande sommarjobb där du får möjlighet att utveckla dina administrativa färdigheter? Då är det här chansen du väntat på! Vår kund PipeLife söker en driven administratör till verksamheten i Ljung, som ska vara en del av deras trafikledningsteam under sommarmånaderna.

Om uppdraget
Som administratör på PipeLifes trafikledningskontor kommer du att spela en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv hantering av olika administrativa processer. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att hålla verksamheten i rullning under sommarmånaderna.
Du arbetar nära teamet på Trafikledningskontoret för att stödja dem i deras dagliga arbete. Genom att kvittera in leveranser, matcha fakturor och registrera avvikelser kommer du att bidra till att skapa en trygg och stabil arbetsmiljö där effektivitet och noggrannhet är nyckelfaktorer. I rollen förväntas du kunna agera snabbt och lösa problem som kan uppstå.
Om du är ny inom området kommer arbetet ge dig en värdefull inblick i hur en trafikledningsverksamhet fungerar och ge dig möjlighet att utveckla dina administrativa färdigheter i en stimulerande och lärorik miljö. Med mycket glädje och en positiv arbetsmiljö kommer du att ha alla förutsättningar för att lyckas och trivas i din roll som administratör hos vår kund PipeLife.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Kvittera: Ansvara för att korrekt och noggrant kvittera inkommande leveranser och dokumentation.
• Matcha fakturor: Genom att noggrant matcha fakturor med relevanta beställningar och leveranser bidrar du till en smidig och
effektiv process.
• Registrera avvikelser: Identifiera och registrera eventuella avvikelser eller problem för att säkerställa en snabb och effektiv
åtgärd.

Uppdraget sträcker sig från v. 24-32, med undantag från v. 29 då de har stängt. Arbetet är förlagt till dagtid, mån-fre 7-16. Det finns goda möjligheter till att åka kollektivt då det finns tågförbindelser i anslutning till vår kund.
Det kan eventuellt finnas möjligheter till deltidsarbete efter sommaren.


Om bolaget
PipeLife Sverige AB är en framstående tillverkare inom plaströrsindustrin och står som ledande aktör i Sverige. Deras innovativa produkter har en bred användning inom områden som kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalinstallationer. Med en arbetsstyrka på omkring 250 skickliga individer fortsätter PipeLife att växa och leverera kvalitet. Sedan 2019 har företagets omsättning överstigit en miljard kronor, en indikation på deras pålitliga och progressiva verksamhet. Produkterna som skapas här i Ljung når både europeiska och nationella marknader och bidrar till att forma en mer hållbar och effektiv framtid.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. I den här rollen har du månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker en person som brinner för att vara i centrum av händelserna och trivs i en social och dynamisk miljö. Som administratör på vårt trafikledningskontor är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att kommunicera med olika personer och samarbeta i grupp. Du är en person som tar egna initiativ och drar dig inte för att ta ansvar när det behövs. Med din förmåga att vara en spindel i nätet kan du snabbt skapa kontakter och bygga relationer som underlättar för en effektiv hantering av arbetsuppgifter.
Du är lösningsorienterad och trivs i en miljö där problem snarare ses som utmaningar som ska övervinnas. Din framåtanda och vilja att hitta kreativa lösningar gör dig till en ovärderlig tillgång för vår kunds team. Du är van vid att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och har förmågan att behålla lugnet och fokuset även när tempot är högt. Med din energi och entusiasm är du redo att ta dig an nya utmaningar och bidra till att göra sommaren till en framgångsrik och minnesvärd period för dina blivande kollegor på trafikledningskontoret.

Meriterande med erfarenhet av SAP och/eller nShift.

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Klara Kroksjö på klara.kroksjo@speedgroup.se

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___________
Sökord: administratör, trafikledning, attest, logistiker, fakturahantering, sommarjobb

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

PipeLife

Jobb

Vi söker Administratör till PipeLifes trafikledningskontor för sommarjobb

Ort

Herrljunga

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Sommarjobb

Sista ansökningsdag

2024-04-25Ansök nu

KLARA KROKSJÖ

RESEARCHER

070 760 99 89

    Tipsa en vän