Speed

Vi söker elektronikmontörer för kommande behov i höst


Just nu söker vi dig som arbetat i en elektronikproduktion eller har motsvarande utbildning, för kommande uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Speed Group har stor erfarenhet av tjänster inom elektronikproduktion och kan matcha dig med uppdrag som passar just din kompetens som Elektronikmontör!

Om uppdraget
Vi söker dig för kommande behov i höst. Som Elektronikmontör kommer du arbeta med elektronikmontering i en spännande miljö där din insats bidrar till helheten i våra kunders produktion. Du kommer vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. Vi ser att många av våra kommande personalbehov innebär långa uppdrag med god möjlighet till övertag.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montering
• Lödning
• Avsyning
• Testning

För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed men arbeta på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse! Du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du värdesätter högt.


Exempel på relevanta kvalifikationer:
- Flerårig erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
- Erfarenhet av manuell lödning
- Förståelse för ESD- och IPC-standard
- Teknisk utbildning
- Giltigt IPC-certifikat
- Arbetat i renrum
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Välkommen med din ansökan!
_________
Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer, elmontör, IPC-certifikat, montör, renrum, maskinoperatör

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Vi söker elektronikmontörer för kommande behov i höst

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-31Ansök nu

Lina Amen

REKRYTERINGSASSISTENT

    Tipsa en vän    This site is registered on wpml.org as a development site.