Speed

Warehouse Manager till kund i Göteborg


Är du en driven och strukturerad person med bakgrund inom logistikbranschen? Vill du ha en utvecklande roll där du får sätta din prägel i ett företag som genomgår en spännande tillväxtsresa? Vi söker en Warehouse Manager till vår kund i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Som Warehouse Manager får du en central roll där du ansvarar för att utveckla och leda en nyetablerad lagerverksamhet. Du kommer att ansvara för att implementera ett nytt WMS-system samt nya processer och rutiner inom verksamheten. Vidare ansvarar du för integrationen mellan dessa processer och WMS-systemet. Utöver detta kommer du ansvara för att coacha och leda medarbetarna i deras dagliga arbete.

Du kommer att ingå i ett team som kommer att bestå av sju personer. Uppdraget är på heltid, dagtid, måndag till fredag med placering i Göteborg. Önskvärd start är omgående och uppdraget sträcker sig ca 6 månader med möjlighet till förlängning.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på speedgroup.se.

Om dig
För att lyckas i tjänsten som Warehouse Manager har du tidigare erfarenhet av ledande roll inom logistikbranschen. Du har en god förståelse för flöden och logistik och har förmågan att skapa struktur och ramverk som du sedan implementerar i praktiken. Vidare ser vi att du är en person som sätter vikt vid logik och kreativitet i dina lösningar för att kunna uppnå optimala lagerprocesser. Du känner dig även trygg i din förståelse för IT-system och hur dessa kan integreras i verksamhetens lagerprocesser.

Som person är du driven, engagerad och har ett sinne för struktur. Du är trygg i dig själv och trivs i en roll där du får coacha och leda personal i det dagliga arbetet. I din kommunikation är du tydlig och transparent samtidigt som du är lyhörd för verksamhetens behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
__________
Sökord: operativ logistikchef, warehouse manager, arbetsledare, logistikutvecklare, logistikchef, logistikplanerare, logistiker, supply chain, lageransvarig, lagerchef

Ansök nu

Jobbfakta

Arbetsgivare

Speed

Jobb

Warehouse Manager till kund i Göteborg

Ort

Göteborg

Omfattning

Heltid

Uppdragstyp

Bemanning

Varaktighet

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-31Ansök nu

Lina Amen

REKRYTERINGSASSISTENT

    Tipsa en vän    This site is registered on wpml.org as a development site.