Har du arbetat som Arbetsledare eller Plock- och Packpersonal och har en passion för blommor? Just nu söker Cramers blommor i Hillared en erfaren Arbetsledare samt Plock- och Packpersonal. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget
Vi är nu på jakt efter en driven Arbetsledare samt Plock- och Packpersonal till vår kund Cramers Blommor. Du kommer främst att arbeta med pack av växter men då andra arbetsuppgifter förekommer behöver du vara flexibel. Det är viktigt att du är öppen som person då du kommer att arbeta i ett starkt team där arbetet sker både självständigt men också tillsammans med andra kollegor.

Vi söker efter dig som är initiativtagande, inkluderande i sitt arbetssätt och är duktig i sin arbetsledning. Det är viktigt att du vill jobba i team och är noggrann i ditt arbetssätt. Du kommer att arbeta med e-handeln och därför är det viktigt att leverera en kundupplevelse. Du som söker tjänsten gillar att jobba i högt tempo och är inte rädd att ta i. Du gillar att leverera det lilla extra och är seviceminded.

Eftersom att man arbetar med levande växter ställs det höga krav på dig som packar att ha ett försiktighetstänk genom hela processen från att ta emot växterna till levereras. Som arbetsledare är det viktigt att du är lösningsorienterad och samarbetsvillig. I dina arbetsuppgifter kommer du främst att arbeta med pack med det förekommer även in- och utlastning av gods och att ta emot växter vid leverans.

Om bolaget
1957 såg Cramers Blommor dagens ljus. Företaget grundades av Olle & Majken Cramer. Idag drivs företaget av deras son, Mats Cramer tillsammans med hans barn, Susanne & Magnus. Utöver övrig personal arbetar fortfarande Majken men även Susanne och Magnus respektive.

Det som började med försäljning av sticklingar och säsongsväxter i mindre skala har till idag utvecklats till ett av Sveriges största garden centers med ett fullsortiment av trädgårdsväxter, blommor, tillbehör & inredning för hem & trädgård i Hillared.

Läs mer om oss på www.cramersblommor.com

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund Cramers Blommor. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!


Din profil

Vi söker dig som är mycket noggrann, flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Krav
- Goda kunskaper i svenska så väl i tal som i skrift
- Stresstålig
- Driven och lösningsorienterad
- Lagererfarenhet

Meriterande:
- Erfarenhet av arbetsledning
- B-körkort
- Truckkort
- Intresse av blommor
- Datorvana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!


Ansökan

Ansökan sker på speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.
____

Sökord: lagerpersonal, arbetsledare, plockochpack, arbetsledning, blommor, blomsterhantering, plockare, packare


Snabbfakta

Jobb
Arbetsledare & Plock- och Packpersonal

Ort
Svenljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-03-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.