Automationselektriker


Söker du ett omväxlande och utvecklande arbete som Automationselektriker på ett internationellt bolag? Välkommen till oss på IMI Hydronic Engineering. Vi arbetar med ständiga förbättringar inom maskinsäkerhet, konstruktion, programmering och underhåll.


Om tjänsten
I rollen som Automationselektriker arbetar du med maskinsäkerhet, konstruktion, programmering samt förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer även att utföra ombyggnader och installationer på anläggningens produktionslinjer och fastighetstekniska system.

I arbetsuppgifterna som Automationselektriker ingår:
• Konstruktion och ombyggnad av styrsystem
• Installationer av säkerhetssystem till maskinerna
• Felsökning och reparationer av elektrisk utrustning
• Förebyggande underhåll

Det här är en flexibel roll där du tillbringar tid både på kontoret och ute i vår produktion. Du ingår i en arbetsgrupp med 26 kollegor som tillsammans arbetar med att effektivisera och automatisera våra maskinlinjer.

Arbetet sker på dagtid, måndag till fredag kl. 07:00 – 16:00 (med möjlighet till flex). Tjänsten kan övergå i 2-skift.
Du rapporterar till Underhållschefen.


Om bolaget
IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i. IMI Hydronic Engineering är verksamma på fem kontinenter, har produktionsenheter i 6 europeiska länder och finns representerade i 34 länder runt om i världen. Läs mer om oss på imi-hydronic.com

Vår anläggning i Ljung är specialiserad på verktyg, gjutning och bearbetning. Under kommande år görs stora investeringar och maskinparken både moderniseras och breddas. Med flera nya affärer ser vi en stark tillväxtresa framåt.
Frågor som mångfald, ledarskap och hållbarhet har ett stort fokus och vi arbetar aktivt för att vara en inkluderande och attraktiv arbetsgivare. Våra värderingar ”ett stort team”, ”integritet”, ”att spela för att vinna” och ”kundintimitet” är viktiga pelare i vår företagskultur och i våra arbetssätt.

För oss på IMI Hydronic Engineering är likabehandling en självklarhet och vi diskriminerar inte på grund av ålder, etnicitet, religion, kön, sexuell läggning eller funktionshinder i samband med rekrytering och anställning.


Din profil
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra reparationer och förebyggande underhåll i produktionen och vi ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av arbete i ett maskinintensivt produktionsföretag.

Krav:
- Gymnasieutbildning med inriktning mot automation eller motsvarande utbildning
- Erfarenhet av Lean och TPM
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Vana att arbeta i databaserat underhållssystem ex API pro
- Erfarenhet kring styrsystem

Meriterande:
- Erfarenhet av Siemens S7 – TIA portale och servodrifter
- Kunskap kring Fanuc, Mitsubishi, Mazarol, Matrix styrsystem
- Grundläggande kompetens i ABB Robotar & Cognex vision

Du är som person strukturerad och ordningsam, liksom ansvarstagande, flexibel och initiativrik. För att lyckas i rollen som Automationselektriker tror vi att du har en stark vilja att utvecklas för att möta morgondagens krav. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som vill vara med och bidra positivt i arbetsgruppen.

Bli en del av teamet på IMI Hydronic Engineering – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se.Sista ansökningsdag är 2021-08-31.

Under vecka 27 - 31 har vi begränsad möjlighet att svara på frågor på grund av semester.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_________

Sökord: Automationselektriker, elektriker, underhållselektriker


Snabbfakta

Jobb
Automationselektriker

Ort
Herrljunga

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-08-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.