Automationstekniker till AVT Industriteknik AB


Vill du ha en roll som servicetekniker på ett familjärt företag som är ledande inom monteringsteknik? Välkommen till AVT Industriteknik AB i Alingsås!

Om uppdraget
Du kommer ha en viktig roll i att säkerställa att specialtillverkade maskiner bibehåller sin höga kvalité ute hos AVT:s kunder. Arbetet innehåller service, support och felsökning, både mekaniskt och elektriskt. AVT:s maskiner innehåller ofta PLC, Robot och visionsystem. Du bereder, planerar, genomför och dokumenterar serviceuppdrag samt ombyggnader. Du kommer också ha en viktig roll i samarbetet med projektorganisationen som utvecklar och bygger nya maskiner. Det är viktigt att dina erfarenheter återförs till projektorganisationen för uppdatering av befintlig- och utveckling av nästa generationens maskiner.

AVT:s kunder finns både i och utanför Sverige. I tjänsten ingår det att resa till kundens fabriker för att genomföra underhållsarbete, ombyggnationer och supportarbete på plats hos dem.

Runt dig finns kollegor som arbetar på samma serviceavdelning. På plats i samma kontor finns även utveckling och projektering av nya maskiner vilket ger dig en bra internsupport.
Arbetet innebär att du både arbetar självständigt men också ihop med andra. Det är därför viktigt att du trivs med att lösa arbetsuppgifter både enskilt och tillsammans med andra.

Denna tjänst är en hyrrekrytering med start i augusti/september. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Om bolaget
AVT är en funktionsleverantör inom automation och industriteknik med en passion för effektiva produktionslösningar. Vi levererar kundanpassade lösningar baserade på erfarenhet och en strävan att leverera något som du som kund vill ha i din produktion. Lite mer, lite smartare, lite effektivare.

Vi levererar industriteknik i form av exempelvis monteringslinjer, robotceller, monteringsbänkar, fixturer, hanteringsutrustningar, specialmaskiner, täthetsprovning samt konsulttjänster inom produktionsteknik. Genom en nära dialog med Er som kund, från utvecklingsfasen till slutgodkännade, hittar vi rätt väg tillsammans.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som är en serviceinriktad och noggrann problemlösare, gärna med el-teknisk erfarenhet inom automationssystem. Erfarenhet av andra typer av processbetonad industri eller helium och vakuumsystem är också mycket relevant. Du som söker bör ha ett brinnande intresse för maskiner och finner ett stort intresse i att hjälpa andra. Utöver detta önskar vi att du som söker:
- med fördel har gått gymnasiet med inriktning mot el, teknik, maskin eller automation
- har grundkunskaper inom PLC-programmering/felsökning
- har goda kunskaper i svenska och engelska språket

Då denna tjänst kommer innebära en del resor måste du även ha B-körkort.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Servicetekniker

Ort
Alingsås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-11

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.