Avancerad Maskinoperatör till Ludvig Svensson


Vill du arbeta som Maskinoperatör i ett innovativt familjeföretag? Välkommen till Ludvig Svensson i Kinna. Här erbjuds du en roll som maskinoperatör med goda utvecklingsmöjligheter.

Om uppdraget
Som Maskinoperatör på Ludvig Svensson ingår du i ett arbetslag med vävare, knytare vävlagare och tekniker där din roll som maskinoperatör är viktig för att säkerställa leverans och kvalité av våra inredningstextilier. I början ingår att lära sig hur våra vävmaskiner fungerar och vad ett arbete i ett väveri innebär. På sikt finns möjligheter för rätt person att arbeta med den fortsatta utvecklingen och standardiseringen av vår maskinpark och processer för en högre flexibilitet, tillgänglighet och utnyttjandegrad, som sker in linje med företagets affärs- och investeringsplaner.

Arbetsuppgifter som Maskinoperatör:
- Operativ drift i vävlagarteamet
- Testning av konstruktion/material/bindningar
- Utveckling och standardisering av maskinpark
- Utveckling och standardisering av processer

Förekommande arbetstider är 2-skift och dagtid.


Om bolaget
DET HÄR ÄR SVENSSON: AB Ludvig Svensson är ett familjeföretag lett av fjärde generationen. Bolaget grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare, varav 210 i Kinna. Läs mer om oss på ludvigsvensson.com..

Om oss
Du kommer att vara anställd på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group. Detta är en hyrrekrytering med inhyrning i 6 månader via Speed Competence, för att sedan övergå i en anställning på Ludvig Svensson om allt faller väl ut.

Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter.


Om dig
För att lyckas i tjänsten som Avancerad maskinoperatör krävs att du har någon form av teknisk utbildning, gärna med inriktning på produktionsteknik, samt erfarenhet av arbete som maskinoperatör. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och är duktig på att hitta lösningar.

Din profil:
- Teknisk utbildning, gärna med inriktning produktionsteknik
- Erfarenhet av arbete som maskinoperatör
- Tekniskt intresse
- Goda kunskaper inom Lean
- Goda kunskaper inom Office 365
- God engelska i tal och skrift

Meriterande:
- Tyska språkkunskaper
- Erfarenhet av underhållsprogram

Som person är du kommunikativ, lyhörd och flexibel. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegorna i arbetslaget och har en positiv attityd.

Ta chansen att arbeta som Avancerad Maskinoperatör på ett anrikt företag med fokus på innovation, utveckling och framtid – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

__

Sökord: Avancerad maskinoperatör, Maskinoperatör, Tekniker, Technician


Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Mark

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.