Avdelningschef / Produktionsledare till Emballator


Brinner du för ledarskap och grupputveckling? Har du stor erfarenhet av att driva förbättrings- och förändringsarbete? Välkommen till Emballator i Ulricehamn – vi söker nu två Avdelningschefer / Produktionsledare, till avdelningen ”Tryck & lack” respektive ”Burk”. Hos oss leder och utvecklar du ditt produktionsområde och dina medarbetare till att nå nya höjder.

Om tjänsten
Som Avdelningschef kommer du att leda och utveckla många människor. Du har fullt personal- och resultatansvar för din avdelning och samarbetar tätt tillsammans med övriga avdelningschefer och produktionsledning

Som Avdelningschef / Produktionsledare hos oss på Emballator får du en operativ produktionsledningsroll med stort fokus på ledarskap. Du kommer att leda ett team med omkring 40 operatörer inom din avdelning. I gruppen finns en stor kunskap och yrkeskompetens.

I rollen som Avdelningschef / Produktionsledare ansvarar du för din avdelning och arbetar proaktivt och drivande för att uppfylla definierade mål. Du är ansvarig för ditt tillverkningsresultat, vilket inkluderar produktionsekonomi, kvalitet och leveransförmåga. Övergripande budget- och resultatansvar ligger hos Produktionschefen, som blir din närmsta chef.

Ansvarsområden som Avdelningschef:
- Personal- och säkerhetsansvar
- Ledarskap, motivation och kompetensutveckling
- Leda och fördela arbetet inom din avdelning
- Kvalitet och effektivitet
- Utvecklings- och förbättringsarbete
- Operativ daglig styrning och produktionsuppföljning

Emballator gör stora investeringar för framtiden, med fokus på nya automationslösningar. Som Avdelningschef / Produktionsledare hos oss får du en central och ansvarsfylld roll i vår spännande utvecklings- och förändringsresa framåt. Du kommer arbeta kontinuerligt med förbättringsarbete samt säkerställa att rätt kompetens finns inom din grupp idag och framåt.


Om oss
Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för främst färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Moss och Wloclawek. Emballator Metal Group har ca 250 anställda och omsätter ca 780 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herenco-koncernen.

På vår enhet i Ulricehamn är vi ca 180 medarbetare och där har vi korta beslutsvägar och nära till samverkan. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler, i nära anslutning till naturen.

Läs mer om oss på www.emballatormetalgroup.se.


Om dig
Brinner du för ledarskap och utveckling av medarbetare och team? Har du ett tekniskt intresse och stor erfarenhet av att driva förbättringsarbete? Vi söker dig som vill arbeta operativt; som trivs med att vara ute i produktionen och vill arbeta nära din personal. Du är en erfaren ledare som verkligen drivs av att bidra till medarbetarnas utveckling och framgång.

För att lyckas i tjänsten som Avdelningschef / Produktionsledare har du enkelt för att fatta beslut, planera och genomföra, se samband och att arbeta metodiskt.

Du är en driven och positiv person, med en förmåga att få med dig dina medarbetare. Som ledare är du tydlig, trygg, motiverande och modig – du fattar faktabaserade beslut som du kommunicerar, står bakom och följer upp. Du har en god förmåga att omsätta övergripande visioner, värderingar och mål till konkreta mål för avdelningen och medarbetarna. Med stort driv och ett strukturerat och uthålligt arbetssätt jobbar du fokuserat mot mål. Vi värdesätter att du är självständig och ansvarsfull, med en stor trygghet i din egen kompetens och erfarenhet framförallt inom ledarskap.

Kvalifikationer:
- Erfarenhet av ledarskap, personalansvar och förändringsledning
- Utbildning inom ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö
- God datavana
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Eftergymnasial utbildning
- Kunskap i SAP, Agda
- Kunskap och erfarenhet av Lean

Ta chansen att få en utvecklande operativ roll som ledare på ett marknadsledande bolag med stark lokal förankring!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Produktionsledare, Produktionschef, Avdelningschef, Affärsområdeschef, Production leader

Snabbfakta

Jobb
Avdelningschef

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-05-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.