Bemanningskoordinator till Speed Group


Vill du ha en fartfylld och varierande roll i ett härligt team? Nu söker vi på Speed Group ytterligare en Bemanningskoordinator med servicekänsla ända ut i fingerspetsarna! Hos oss arbetar du med konsult och kund i fokus, i ett team med nära till skratt!

Om tjänsten
Som Bemanningskoordinator hos oss på Speed ansvarar du för att koordinera och administrera utbokningen av våra konsulter på uppdrag hos våra kunder. Du får en nyckelfunktion där du fungerar som spindeln i nätet mellan kund, konsult och konsultchef. Arbetsuppgifterna är händelsestyrda och varierar därmed efter behov, men tyngdpunkten ligger på koordinering och administration.
Rollen som Bemanningskoordinator innebär mycket konsult- och kundkontakt över såväl telefon som mejl, ibland även vid fysiska möten.

I arbetsuppgifterna som Bemanningskoordinator ingår:
- Utbokning av konsulter
- Personaladministration
- Frånvarohantering
- Kund- och konsultkontakt

Du kommer att ingå i vårt bemanningsteam och arbetar tillsammans med konsultchefer och rekryterare med inriktning mot våra industri- och logistikkunder. Vi sitter i ljusa, moderna lokaler i Viared, Borås. Hos oss är det både högt tempo och högt i tak! Vi är ett energifyllt team där vi alla hjälps åt och har väldigt roligt tillsammans – precis som det ska vara på jobbet.
Arbetstiderna är förlagda till dagtid.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning, logistik och lagerhållning. Koncernen består av sju bolag med en total omsättning på 800 MSEK och sysselsätter cirka 1200 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.


Din profil
Vi söker dig som älskar administration och service! Du gör alltid det lilla extra och sätter kund/konsult i fokus, samtidigt som du är beslutsam i situationer där det krävs. För att lyckas i rollen som Bemanningskoordinator krävs förmågan att kunna balansera detaljfokuserat arbete med att lyfta blicken mot helheten för att hitta de bästa lösningarna utifrån kund- och konsultnöjdhet samt lönsamhet. Du har ett tydligt affärsfokus och är duktig på att bygga relation med såväl konsulter som kunder.

Krav:
- Erfarenhet av arbete inom koordinering eller administration
- Förmåga att hitta balans mellan helhetsbild och detaljer
- Analytisk, noggrann och strukturerad, med ett systematiskt arbetssätt
- Flexibel
- Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Som person är du noggrann, strukturerad, flexibel och trivs med att arbeta med varierande uppgifter i ett högt tempo. Du ser lösningar istället för problem och utmanas av att lägga det pussel som koordineringen av att boka ut våra konsulter innebär. Du är trygg i dig själv och är en utpräglad do:er som behåller lugnet och tar bra beslut även i stressiga situationer.
Passar du in på beskrivningen? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team på Speed! Vi lägger stor vikt vid inställning, attityd och ambition!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Bemanningskoordinator, Konsultkoordinator, Avropsansvarig, Konsultchefsupport, Personaladministratör, Koordinator


Snabbfakta

Jobb
Bemanningskoordinator

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-02-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.