På Speed får du möjligheten att arbeta inom transport. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av att arbeta som CE-chaufför. Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start efter överenskommelse.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Din profil
För att söka tjänsten som CE-chaufför ska du:
- Vara minst 18 år
- Ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande
- Inneha giltigt YKB, giltigt digitalt färdskrivarkort samt CE-körkort för manuell växellåda.

Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt då god service och hög kvalitet är en stor del av ditt arbete.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta

Jobb
Chaufför

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Vikariat

Sista ansökningsdag
2019-06-23

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.