Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör inom prototyptillverkning. Vår kund Saab Surveillance i Göteborg har behov av personal i sin mekaniska verkstad och behöver utöka med en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner.

Om uppdraget
Du kommer att arbeta som en del i ett team men det är viktigt att du även klarar av att arbeta självständigt.
Exempel på arbetsuppgifter:
-Ladda maskinerna och kunna ställa in rätt verktyg som krävs
-Köra programmen på fräsmaskinerna
-Läsa ritningar och kontrollera att det blir rätt
-Modifiera befintliga produkter
-Direktkontakt med kunder
-Hantering av 3D printer och andra manuella verkstadsmaskiner

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Din profil
Du måste ha en utbildning inom CNC och/eller arbetat en längre tid med CNC. Är du tekniskt intresserad och gillar att få stort ansvar så är du helt rätt person.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt.
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed!


Snabbfakta

Jobb
CNC-operatör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.