Vi söker just nu en CNC-operatör inom skärande bearbetning till företag i Ulricehamn. Som CNC-operatör på Speed får du möjligheten att arbeta inom industri och produktion. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden. Goda möjligheter för anställning direkt på företaget finns efter en tid som inhyrd.

Om uppdraget
För att lyckas i rollen som CNC-operatör tror vi att du är händig och har ett stort intresse för tillverkning. Arbetet är förlagt på två-skift och du arbetar i team med andra kollegor. Vi ser att du som söker har:
• Erfarenhet av arbete som CNC- operatör, med erfarenhet av att både ställa och programera
• Erfarenhet av industri eller produktion
• Körkort och tillgång till bil

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded då du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du behöver känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något vi värdesätter högt!

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Som CNC-operatör krävs det att du är händig, noggrann och har ett gott ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta och är van vid att ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas i personlighet och engagemang. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi ser att du har en utbildning på gymnasienivå, gärna inom CNC och/eller programering. Som person är du händig med ett mekaniskt/tekniskt intresse och har ett driv när det gäller att lära sig nya saker.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, produktionspersonal, verkstad, industri, montör, maskinoperatör

Snabbfakta

Jobb
CNC operatör

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-28

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.