Design engineer / Konstruktör till Parker Hannifin


Vill du utvecklas som Design Engineer i världens ledande bolag inom rörelse- och styrteknik? Vill du samtidigt bli en del av en familjär arbetsplats med stark teamkänsla, engagerade ledare och en positiv företagskultur? Välkommen till oss på Parker Hannifin i Trollhättan!

Om tjänsten
Som Design Engineer hos oss på Parker i Trollhättan får du en central roll där du tar ansvar för design och prestanda för produktfamiljen ’Variabla hydraulpumpar’. Tillsammans med dina teammedlemmar och våra stödfunktioner arbetar du främst med att uppdatera och utveckla produkterna, men stöttar också i arbetet att förbättra och effektivisera våra interna tillverknings- och monteringsprocesser.

Som Design Engineer kommer du att få möjlighet att leda och samordna utvecklingsaktiviteter och mindre projekt. I vårt hydrauliklab ges du möjligheten att utvärdera dina idéer, ny teknik och produkter tillsammans med våra skickliga laboratorietekniker.

Rollen som Design Engineer erbjuder stor variation och goda utvecklingsmöjligheter – hos oss på Parker är kompetensutveckling och personlig utveckling en viktig del i vårt erbjudande till dig. Vi är också måna om att skapa goda förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid, vilket bl.a. visar sig i generösa flextider och stundtals flexibilitet kring arbetsplats.


Om bolaget
Parker Hannifin är en global Fortune 250-ledare inom rörelse- och styrteknik. Under 100 år har vi hjälpt våra kunder till framgång inom många olika mobila och industriella användningsområden. I Trollhättan utvecklar och tillverkar vi hydraulpumpar och -motorer, kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet och effektivitet. Dessa används på exempelvis lastbilar, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och fartyg världen över. Enheten i Trollhättan är utsedd till Lean & Quality Model Plant och vinnare av Svenska Lean Priset 2018, vilket är erkännanden för vår välskötta och framgångsrika verksamhet.

Parker som arbetsgivare tror på mångfald och diskriminerar inte någon på grund av ålder, religion, etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning eller funktionsnedsättning i samband med rekrytering och anställning. Vi arbetar aktivt med att stärka kvinnors framgång inom Parker, bland annat genom initiativet ”Peer W – Connecting & Engaging Women”. Målsättningen är att långsiktigt attrahera, utveckla och behålla kvinnor inom organisationen.

Se klippet "A Winning Culture" och läs mer om oss på parker.com.


Om dig
För att lyckas i tjänsten som Design Engineer gillar du att använda din starka analytiska förmåga och goda tekniska färdigheter för att lösa tekniska utmaningar och skapa ökat värde för våra kunder. Din erfarenhet och kompetens inom design/konstruktion bottnar troligen i en ingenjörsexamen inom ett relevant område som mekanik, hydraulik eller liknande. CAD är ett naturligt arbetsredskap för dig, och det är en fördel om du tidigare har jobbat i Inventor eller Creo.

Som person är du affärsmässig, engagerad och kommunikativ, och kan möta människor på olika nivåer och positioner. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska och vi ser gärna att du är van att arbeta i team och vill leda mindre projekt och arbetsgrupper. Eftersom Lean är en viktig del av vår framgång tror vi att du har kommit i kontakt med dessa principer tidigare. Om du har arbetat med hydraulik i något sammanhang tidigare är det meriterande.

Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder en chans för dig att utvecklas hos en av de högst presterande och mest professionella av Parkers drygt 350 enheter världen över. Vi arbetar ständigt med att öka både medarbetar- och kundnöjdhet och du kommer ha möjlighet att göra ett avtryck på denna resa! Vi ser fram emot din ansökan!

Parker – Enabling engineering breakthroughs that lead to a better tomorrow.


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Design Engineer, Designingenjör, Konstruktör,


Snabbfakta

Jobb
Design Engineer

Ort
Trollhättan

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-05-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.