Ekonomiassistent / Administratör till Play Nöjesdistribution


Har du kunskap inom ekonomi och vill ha en bred roll där du får visa prov på självständighet, drivkraft och flexibilitet? Då kan du vara vår nya kollega! Som Ekonomiassistent / Administratör blir du en del av ett engagerat team på ett framgångsrikt bolag!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent / Administratör hos oss på Play får du en bred och varierande roll där du självständigt jobbar med arbetsuppgifter inom främst ekonomi och administration.

Arbetsområden som Ekonomiassistent / Administratör:
- Ekonomi, ex. fakturering, kund- och leverantörsreskontra och redovisning
- Administration
- Kundservice
- Orderhantering
- Leverantörskontakter

På Play är vi idag totalt 60 medarbetare, varav 10 kollegor på kontoret, som tillsammans jobbar för att skapa fungerande processer och nöjda kunder. Vi sitter i moderna, ljusa lokaler i Viared, strax utanför Borås. Som Ekonomiassistent / Administratör kommer du att jobba självständigt inom ett team, nära vår Ekonomichef.


Om bolaget
Play Nöjesdistribution är ett av Sveriges ledande företag inom hemunderhållning. Bolaget är distributör av flera varumärken inom framför allt hemelektronik, gaming och tillbehör, och levererar varor till butikskedjor och nätbutiker på den nordiska marknaden.

Play Nöjesdistribution har haft en stabil tillväxt under flera år och har blivit utsedda till Gasellföretag fyra år i rad från 2017 till 2020. Läs mer om oss på play.se.


Om dig
För att lyckas i rollen som Ekonomiassistent / Administratör tror vi att du har flera års arbetslivserfarenhet från ett mindre eller medelstort bolag. Du är trygg i din erfarenhet och kompetens, och vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomiprocesser.

För att trivas hos oss på Play tror vi att du uppskattar att ha en bred och varierande roll, där du ges möjlighet att ta initiativ, jobba med förbättringar och hitta lösningar på stora som små utmaningar.

Krav:
- Erfarenhet från liknande roll med fokus på ekonomi
- Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel
- Kunskap inom bokföring i affärs-/ekonomisystem
- Svenska obehindrat i tal och skrift
- God engelska i tal och skrift
- B-körkort

Meriterande:
- Gymnasieekonom eller annan ekonomiutbildning
- Erfarenhet från tull, import och exportfrågor

Som person är du självständig, driven och flexibel. Du har ett öga för såväl detaljer som helhet, och har förmågan att se sammanhang och nästa steg. Vi ser gärna också att du är ansvarstagande och driver dina arbetsuppgifter från start till mål, såväl under lugnare perioder som vid arbetstoppar.

Ta chansen att bli en del av ett engagerat team på ett expansivt bolag
– vi ser fram emot din ansökan!Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Administratör, Ekonomiassistent, Kundsupport, Kundservice


Snabbfakta

Jobb
Ekonomiassistent

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-04-18

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.