Vill du arbeta som elektronikmontör i ett stort globalt företag som utvecklar och tillverkar produkter och system inom brandsäkerhet? Då har vi uppdraget för dig!

Om uppdraget
Som elektronikmontör hos vår kund kommer du att arbeta med montering och/eller testning. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat:

• Utföra test och/eller byggnation av produkter
• Säkerställa att test och/eller byggnationer sker enligt gällande instruktioner
• Säkerställa kvalitetskrav
• Återrapportering av utförda byggnationer/testoperationer i enlighet med rutiner
• Rapportera produktionsstörningar
• Utfärda och arbeta med avvikelserapporter

Företaget är beläget i Göteborg och tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid. Uppdraget löper minst 6 månader, med chans till förlängning.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profil
För att trivas i rollen som elektronikmontör hos vår kund söker vi dig som är flexibel, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du ska vara en lagspelare som gärna besitter produktkännedom samt erfarenhet från liknande verksamheter.

Krav:
• Teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i ritningsläsning
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Kännedom om 6S och ständigt förbättringsarbete
• Goda kunskaper i Officepaketet

Vi ser det som meriterande med kunskaper i M3, Lime m.fl. Vi värdesätter att du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, har en hög arbetsmoral samt bidrar med god kommunikation, noggrannhet och ordning och reda.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-01-11

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.