Elektronikmontör till Aros


Har du erfarenhet av att arbeta som elektronikmontör och vill fortsätta utvecklas inom detta område? Då har vi jobbet för dig! På Aros Electronics kommer du att arbeta som elektronikmontör i deras produktion. Aros Electronics är ett bolag som ligger i framkant och som gärna provar ny teknologi och nya arbetssätt. Nu söker de nya medarbetare till deras produktion i Mölndal som ska starta efter sommaren, arbetet är förlagt till dagtid.

Om tjänsten
Exempel på arbetsuppgifter som elektronikmontör:
- Montering
- Avsyning
- Testning

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse! Du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet. Rollen som elektronikmontör är både utmanande och rolig. Du kommer vara en del av deras produktion där din del bidrar till helheten, därav är du en person som har lätt för att samarbeta. Vidare bör du gilla att arbeta systematiskt och effektivt, du har även vana av elektronikmontering och god fingermotorik.

Krav
- Förståelse för ESD- och IPC-standarden
- Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
- Erfarenhet av manuell lödning
- Erfarenhet av elektronikbranschen

Meriterande
- Erfarenhet av ritningsläsning
- Teknisk utbildning
- Giltigt IPC-certifikat
- Arbetat i renrum
- Körkort och tillgång till bil


Om dig
För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du värdesätter högt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag! När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.
_________

Sökord: Elektronikmontör, elektronik, montör, finmotorik, elektronikbransch, finmekanik, ytmontering, testning, reparation, lödning


Snabbfakta

Jobb
Industrimedarbetare

Ort
Mölndal

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-08-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.