Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet inom elektronik? Vi söker dig för omgående upprag!

Om uppdraget
Som Elektronikmontör kommer du att arbeta inom elektronikproduktion hos ett välkänt elektronikföretag i Borås. Du kommer vara delaktig i tillverkningen av kretskort till sjukvården.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Montering
- Ytmontering
- Avsyning
- Testning

Uppdraget startar omgående och vi rekryterar löpande. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse! Du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet.

Krav:
- Erfarenhet av elektronikproduktion
- Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
- Erfarenhet av manuell lödning

Meriterande:
- Teknisk utbildning
- Erfarenhet av elektronikbranschen
- Förståelse för ESD- och IPC-standard
- Körkort och tillgång till bil

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_________

Sökord: Elektronikmontör, elektronikmontering, elektronikproduktion, elektronikmontörer


Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-11-14

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.