Elektronikmontör till modernt högteknologiskt företag


Vill du arbeta som Elektronikmontör på moderna, högteknologiska företag i Göteborg med omnejd? Speed Group är Västra Götalands största leverantör av certifierad elektronikpersonal och kan matcha dig med uppdrag som passar just din kompetens som Elektronikmontör! Som Elektronikmontör kommer du att arbeta inom elektronikproduktion hos ett modernt, högteknologiskt företag. Just nu söker vi flera elektronikmontörer med start till hösten.

Om tjänsten
Exempel på arbetstuppgifter som Elektronikmontör:
* Montering
* Lödning
* Finmekanik
* Ytmontering
* Avsyning
* Testning
* Reparation

Om uppdraget
Arbetstiderna är beroende på arbetsplats – vi har uppdrag som Elektronikmontör på flera välkända företag i Göteborg och Borås med omnejd. Vi berättar självklart gärna mer och försöker matcha din profil och preferenser med lämpligt uppdrag.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.

Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika roliga och utvecklande konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till, att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse! Du har utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har motsvarande erfarenhet.
Krav
* Förståelse för ESD- och IPC-standarden
* Erfarenhet av montering av mindre produkter med krav på finmotorik
* Erfarenhet av manuell lödning
* Erfarenhet av elektronikbranschen

Meriterande
* Teknisk utbildning
* Giltigt IPC-certifikat
* Arbetat i renrum
* Körkort och tillgång till bil


Om dig
För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och service-minded. Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag! När du ansökt får du ett bekräftelsemail på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.
_________

Sökord: Elektronikmontör, elektronik, montör, finmotorik, elektronikbransch, finmekanik, ytmontering, testning, reparation, lödning

Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör till modernt högteknologiskt företag

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-08-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.