Vill du arbeta i ett modernt och högteknologiskt företag där man jobbar med tillverkning inom elektronik?
Vi söker nu elektronikmontör för långsiktiga uppdrag hos kund i Göteborg.


Om uppdraget
Som montör arbetar du med manuell montering av kretskort. I arbetet ingår kitting av material, förarbete av komponenter, lödning, montering och inspektion av kretskort
Arbetet kräver stor noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Vi ser att du som söker har en bakgrund inom elektronikproduktion och ha tidigare erfarenhet inom montering, lödning, limning, lackning och rengöring av kretskort
Det är meriterande om du som söker har;
-Lödcertifikat
-Erfarenhet av manuell avsyning
-Erfarenhet av reparationer av kretskort

Vår kund arbetar utifrån principerna helhetssyn och lärande, detta ställer krav på dig som medarbetare att vara effektiv, pålitlig och ansvarstagande så att dina och gruppens mål möter kraven på leveranstid och kvalitet. Vi tror också att du som söker är en prestigelös person.


Din profil
Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder så är det viktigt att du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. Uppdraget är för omgående start. Det är en fördel med bil och körkort då flexibla arbetstider kan förekomma.

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Snabbfakta

Jobb
SMT-operatör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2020-12-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.