Elektronikmontör till SiTek


Nu söker vi dig som vill jobba som elektronikmontör!

Om uppdraget
Du kommer att arbeta hos vår kund SiTek i Göteborg. Vi söker dig som är teknikintresserad och vill utvecklas inom elektronikproduktion. Arbetet kommer att ske i renrum. Du som söker bör ha teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av elektronikmontering och arbete i renrum är meriterande. Uppdraget är på heltid med omgående start.

SiTek är ett litet, dynamiskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer
avancerade detektorer. Företaget har ett renrum med komplett utrustning för
halvledartillverkning och kapsling. Vi är världsledande inom vårt område och våra
kunder finns över hela världen. Vill du veta mer om oss gå in på www.sitek.se

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Om dig
Som person söker vi dig som är stabil och lugn, och som trivs med att arbeta självständigt. Noggrannhet och tålamod är två viktiga egenskaper som krävs för att du ska trivas med arbetet. Att vara kvalitetsmedveten och att brinna för utveckling och ständiga förbättringar ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, vänligen registrera din ansökan och CV på www.speedgroup.se. Urval sker löpande och intervjuer kommer att hållas kontinuerligt.

Snabbfakta

Jobb
Elektronikmontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.