Elmontör till företag i Surte


Är du en erfaren elektriker som vill arbeta som montör? Nu finns chansen att arbeta på ett stort företag i Surte som tillverkar elskåp!

Om tjänsten
I tjänsten som elmontör arbetar du med att bygga kundanpassade elskåp på kundens högspänningsavdelning.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet Vi är Speed Group och läs mer om oss på speedgroup.se.

Om dig
Som person är du noggrann, ansvarsfull och självgående. Du är inte rädd för att ställa frågor och vill hela tiden lära dig mer. Vidare har du ett stort intresse för el och montering och arbetar metodiskt. Vi ser att du är en glad person och en riktig lagspelare!

För att passa som elmontör hos vår kund är följande meriterande men inget krav:

- Gymnasieutbildning inom el, alternativt elektronik/teknik

- Tidigare erfarenhet inom montering

- Kunna läsa elscheman

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!


______________________________________________________________________
Sökord: Elmontör, Elskåp, elskåpstillverkning, elektriker inom industri, elektronik, montering och produktion, el och produktion, teknik


Snabbfakta

Jobb
Elmontör

Ort
Göteborg

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2019-06-30

Tipsa en vän

Inget CV? Ansökan utan!

Har du svenskt B-körkort?

Har du tillgång till bil?

Har du erfarenhet av industriarbete?

Har du erfarenhet av verkstadsarbete?

Kan du arbeta skift?

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.