Har du engelska som modersmål och lätt för att uttrycka dig i skrift? Då har vi jobbet för dig! För kommande behov söker vi nu en engelsktalande översättare för ett kreativt arbete där du omvandlar svenska texter till engelska. Vi erbjuder dig en anställning här på Speed och hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Som engelsktalande översättare är din primära arbetsuppgift att översätta bland annat nyhetsbrev och produktbeskrivningar från svenska till engelska.

Tjänsten är förlagd på dagtid och kan ej utföras på distans.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profil
Du har engelska som modersmål och behärskar engelska språket väl i både tal och skrift. Erfarenhet som översättare är meriterande men inget krav. Du är en kreativ person och tycker det är kul att uttrycka dig i skrift. Som person uppskattar du en arbetsplats med fokus på engagemang, teamkänsla och möjlighet att ta eget ansvar.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Josefine Wallander på josefine.wallander@speedgroup.se. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Engelska, engelsktalande, översättning

Snabbfakta

Jobb
Översättare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.