Erfaren Produktutvecklare / Konstruktör till Emballator


Vill du ha en bred och utvecklande roll inom produktutveckling och konstruktion? Som Produktutvecklare / Konstruktör på Emballator blir du en del av ett marknadsledande bolag med stark lokal förankring. Hos oss är du med och skapar morgondagens förpackningslösningar – självklart med fokus på såväl kvalité och funktion som miljö och design.

Om tjänsten
En burk – tusen möjligheter, det är så vi på Emballator ser det. I rollen som Produktutvecklare / Konstruktör arbetar du med att utveckla innovativa förpackningslösningar. Du kommer att vara delaktig i hela processen från idégenerering till framtagning, konstruktion, testning och verifiering av prototyper och produkter.

Dina arbetsuppgifter:
- Produktutveckling
- Konstruktion och ritningar
- Projektledning
- Rapportskrivning

I rollen som Produktutvecklare / Konstruktör arbetar du självständigt, men i nära samarbete med kollegorna inom vår Teknikavdelning. Avdelningen har tidigare varit uppdelad i Produktutveckling och Process, men arbetar idag som ett team, där du kommer ha möjlighet att vara med och påverka arbetssätt och rutiner. Vår ambition är att arbeta tvärfunktionellt på bredden i hela organisationen, för att på så vis få fram nya innovativa produkter som snabbt kommer ut på marknaden.

Tjänsten som Produktutvecklare / Konstruktör innebär breda kontaktytor, både internt och externt.

Du rapporterar till Teknikchef.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, efter överenskommelse. Anställningen inleds med ett gediget introduktionsprogram där du ges möjligheten att lära känna bolaget grundligt.


Om bolaget
Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för främst färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Köpenhamn, Moss och Wloclawek. Emballator Metal Group har ca 250 anställda och omsätter ca 670 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herencokoncernen.
Läs mer på emballatormetalgroup.se.


Din profil
Vi söker dig som brinner för teknik och innovation! Du är trygg i din erfarenhet och kompetens inom produktutveckling och konstruktion. Du trivs med att arbeta såväl teoretiskt som praktiskt och uppskattar att få vara delaktig i hela processen; från idégenerering till färdig produkt.

Krav:
- God kunskap inom produktutveckling
- God kunskap inom konstruktion
- God kunskap inom CAD, gärna Inventor
- Goda kunskaper inom Excel och Word
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
- Teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot produktutveckling/konstruktion
- Erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet från maskin- / verktygskonstruktion

Som person är du social och kommunikativ, och är van vid att ha många kontaktytor på olika nivåer. Du har ett stort eget driv, struktur och vana att arbeta i projekt, både självständigt och i team. Självklart är du kreativt lagd, men med ett tydligt fokus på funktionalitet och problemlösning.
För att lyckas i rollen som Produktutvecklare / Konstruktör krävs det att du är prestigelös och brinner för att utveckla morgondagens förpackningslösningar.

Ta chansen att vara med att utveckla och konstruera morgondagens förpackningslösningar – vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på 0705-98 73 80 eller Johan Cardell på 0737-46 44 15.
Under veckorna 28-31 har vi begränsad möjlighet att besvara frågor om tjänsten.

___

Sökord: Produktutvecklare, Produktutveckling, Konstruktör, Konstruktion

Snabbfakta

Jobb
Produktutvecklingsingenjör

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-11

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.