Som svetsare på Speed får du möjligheten att arbeta inom Industri och produktion. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden.

Om uppdraget
Som svetsare kommer du att arbeta med anpassade och specialiserade uppdrag hos vår kund. Vi söker dig som har svetsutbildning och gärna ett par års arbetslivserfarenhet som svetsare inom TIG, MIG och MAG. Det är även viktigt att du behärskar ritningsläsning. Du kommer främst att arbeta självständigt men det är samtidigt viktigt att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga. Utöver detta är det meriterande om du har:

• B-körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av robotsvetsning
• Kunskap om svetsbeteckningar
• Svetslicens


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
För att söka tjänsten som svetsare är det av stor vikt att du har erfarenhet från arbete inom tillverkningsindustrin. Vi ser att du är en kvalitetsmedveten och driftig person med ett kreativt intresse. För att vara en bra kollega är det viktigt att du är kommunikativ och lösningsorienterad, samtidigt som flexibilitet och initiativtagande värderas högt.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: svets, svetsare, svetsning, industri, tillverkningsindustri, verkstadsindustri, MIG, MAG, TIG, robotsvets

Snabbfakta

Jobb
Svetsare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.