Extrajobb: Administratör till Speed Group


Utbildar du dig inom administration och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? På Speed Group erbjuder vi dig ett fartfyllt extrajobb som administratör och receptionist, både i Borås och i Göteborg, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt!

Om uppdraget
Vi söker dig som studerar administration första eller andra året på högskola och som vill arbeta extra. Du kommer också att arbeta i receptionen hos vår kund i Göteborg. Arbetet är en behovsanställning vid sjukdom, semester mm. Arbetet sker på dagtid. Med en dags varsel ska du kunna infinna dig på arbetsplatsen i Göteborg, vilket kräver en flexibilitet från dig.

Som administratör/receptionist arbetar du med:
- Stötta upp våra rekryterare och konsultchefer
- Telefonintervjuer
- Schemaläggning
- Telefonväxel
- Praktisk besökshantering
- Personligt mottagande av svenska och utländska gäster

Detta är ett extraarbete, med omfattning efter vårt och våra kunders behov och din tillgänglighet. Anställningsformen kräver att du kan intyga en annan huvudsaklig sysselsättning, i detta fall i form av studier, på minst 50 %.

Om Speed Group
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning och logistik. Vi är en av Sjuhäradsbygdens största arbetsgivare och en av de ledande logistikaktörerna i Norden. Speed Group består av sju bolag med en total omsättning på 800 MSEK och sysselsätter cirka 1200 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profil
För att lyckas med detta uppdrag tror vi att du studerar på Högskolan. Du älskar personliga möten och är en person med stort driv och mycket energi. Vidare är du initiativtagande och inte rädd för att komma med input och nya idéer. Vi söker dig som är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och prestigelös. Vi ser gärna att du är en god administratör som är trygg i rollen med att ta ansvar, och du har ett strukturerat arbetssätt

Krav:
- Pågående studier inom administration/personal, 1:a eller 2:a året, om minst 50 %
- Driven, orädd, social
- Körkort samt tillgång till bil
Meriterande:
- Erfarenhet från serviceyrken

Vi lägger stor vikt på ditt driv, engagemang och inställning och hoppas att du vill utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet inom personal/service hos oss under din resterande studietid!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – vi ser fram emot din ansökan!
Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Rekryterare, Rekrytering, Studentambassadör, Extrajobb, Extraanställd, OPUS, Personalvetare


Snabbfakta

Jobb
Administratör till Speed

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2019-08-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.