Är du sugen på att arbeta extra med kundservice under tiden som du studerar? Då har vi extrajobbet för dig!

Om uppdraget
Vi söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta extra inom kundtjänst hos vår kund uppe i Viared. Uppdraget är på timmar och du får möjlighet att utvecklas som person och hjälpa till att utveckla vår kunds verksamhet. Tjänsten inleds med en upplärning och sedan arbetar man extra vid behov. Arbetstiderna är 9-18. I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du främst arbeta med att ta emot kunders frågor kring produkterna, betalning och kvalité via mail.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig som vill jobba extra och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Det är en fördel om du har jobbat med kundtjänst tidigare, men din inställning och engagemang är viktigast!
Vi söker dig som är utåtriktad, ansvarstagande och tycker om att hjälpa kunderna. Tjänsten kräver att du som söker har gymnasiekompetens samt god datavana. Vår kund värderar noggrannhet, att du är serviceinriktad.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!


Snabbfakta

Jobb
Administrationsjobb

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2019-04-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.