Extrajobb: Lagerarbetare till Lindex


Vill du jobba extra som Lagerarbetare inom en av Europas ledande modevarumärken? Välkommen till Lindex! Hos oss arbetar du extra – vid sidan om din huvudsakliga sysselsättning – med plock och pack i en positiv arbetsmiljö med stor laganda!

Om uppdraget
Som Lagerarbetare på Lindex arbetar du med plock och pack på Lindex e-handelslager på Almenäs i Borås. Du arbetar i nära samarbete med övriga lagerarbetare och teamledare. Tillsammans arbetar ni för att leverera varor till Lindex e-handelskunder med fokus på kvalitet och korta leveranstider.
Arbetsuppgifter som Lagerarbetare:
- Inlagring
- Plockning av varor
- Packning av varor
- Returhantering

Inlagring och plock sker från en mindre truck. Upplärning sker på plats, inga förkunskaper krävs.
Observera! Detta är ett extraarbete, med omfattning efter vår kunds behov och din tillgänglighet. Anställningsformen kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Din huvudsakliga sysselsättning kan vara antingen studier eller annat arbete, och måste kunna intygas. Reglerna för deltidsarbete inom bemanningsbranschen gäller för samtliga bemanningsföretag.

Arbetstiderna är förlagda till 2-skift och på helger.

Om bolaget
Lindex är ett internationellt modeföretag med totalt cirka 5000 anställda. Vi har cirka 470 butiker i 17 olika länder och vi erbjuder även online shopping. Att vara en del av Lindex innebär att du får arbeta i en spännande, föränderlig och inspirerande miljö. Mer än hälften av Lindex totala sortiment kommer från mer hållbara källor och vi arbetar dedikerat för att nå ännu längre. Vi arbetar utifrån vår vision “Empower and inspire women everywhere” och våra värderingar ”We act sustainable, empower each other, seek constant improvement, make business oriented decisions and make it simple”.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi söker dig som är en driven och resultatfokuserad lagspelare! Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta extra 2-3 gånger/vecka och eventuellt än mer under sommaren. Du har en positiv inställning och trivs med att arbeta nära kollegorna mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Erfarenhet från tidigare lagerarbete är meriterande, men inget krav – för oss är din inställning, drivkraft och personlighet viktigast!
Krav:
- Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Driven och resultatfokuserad
- Positiv lagspelare
- Möjlighet att arbeta 2-skift + helg
- Datorvana
Meriterande:
- Lagervana, gärna plock och pack
- Körkort och tillgång till bil

Ta chansen att arbeta extra i en positiv arbetsmiljö – ansök redan idag!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
_________
Sökord: Extrajobb, Extraarbete, Lagerarbetare, Lagerpersonal, Lagermedarbetare, Plock och pack, Plock-och-packare, lager, lagerarbete, logistik, terminalarbetare


Snabbfakta

Jobb
Lagerarbetare

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2019-06-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.