Extrajobb: Maskinoperatör / montör


Vill du tjäna extra pengar? Jobba extra hos oss på Speed! Just nu söker vi maskinoperatörer / montörer. Hos oss fyller du ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyter kontakter på välkända Göteborgs-företag!

Om uppdraget
Som extraanställd maskinoperatör/montör arbetar du ute hos våra externa kunder runt om i Göteborgsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Montering
- Maskinhantering
- Maskinövervakning
- Svets
- Sortering

Arbetstiderna varierar mellan de olika kunderna – vi kan därför ofta erbjuda arbetspass både på dagtid, kvällstid och nattid. Som extraanställd maskinoperatör/montör hos oss på Speed registrerar du din tillgänglighet och blir utefter den erbjuden arbetspass.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Om dig
Vi söker dig som vill jobba extra som maskinoperatör/montör och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet, men din inställning och ditt engagemang är viktigast!

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded då du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du behöver känna dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något vi värdesätter högt!

Krav:
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel samt har ett teknikintresse
- Kunskap i svenska och engelska

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet som montör eller operatör
- Truckkort
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Göteborg

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2019-03-29

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.