Extrajobb: Rekryterare / Administratör till Speed Group


Utbildar du dig inom personal eller administration, går första året och vill ha ett utvecklande extrajobb som ger dig relevant arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi dig som vill jobba extra som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group! Vi erbjuder dig ett fartfyllt extrajobb inom vårt bemanningsteam i Borås, där du får chansen att lära och utvecklas i team med god gemenskap och nära till skratt!

Om tjänsten
Som Rekryterare / Administratör hos oss på Speed Group stöttar du upp våra rekryterare och konsultchefer med exempelvis urval, intervjuer, referenstagning, schemaläggning och administration. Du kommer även att vara vår ambassadör vid skolor och arbetsmässor där du agerar ansiktet utåt för oss och träffar kandidater.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Urval
- Telefonintervjuer och intervjuer
- Schemaläggning
- Mässor

Detta är ett extraarbete, med omfattning efter vårt behov och din tillgänglighet.
Anställningsformen kräver att du kan intyga en annan huvudsaklig sysselsättning, i detta fall i form av studier, på minst 50 %.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning och logistik. Vi är en av Sjuhäradsbygdens största arbetsgivare och en av de ledande logistikaktörerna i Norden. Speed Group består av sju bolag med en total omsättning på drygt 700 MSEK och sysselsätter cirka 1000 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Läs mer om oss på speedgroup.se.Om dig
Vi söker dig som studerar administration eller personal på högskola, helst första året. Du älskar personliga möten och är en person med stort driv och mycket energi. Vidare är du initiativtagande och inte rädd för att komma med input och nya idéer. Som person är du noggrann, självgående, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och prestigelös. Vi ser gärna att du är en god administratör med ett strukturerat arbetssätt.

Krav:
- Pågående studier inom personal/administration, helst 1:a året, om minst 50 %
- Driven, orädd, social
- Körkort samt tillgång till bil

Meriterande:
- Erfarenhet från bemanningsbranchen och/eller serviceyrken

Eftersom detta är ett extrajobb vars omfattning styrs efter verksamhetens behov (arbetstoppar, sjukdom, semester), är det en stor fördel om du kan vara flexibel. Arbetet sker på dagtid.

Vi lägger stor vikt på ditt driv, engagemang och inställning och hoppas att du vill utvecklas och få värdefull arbetslivserfarenhet inom personal/administration/service hos oss under din resterande studietid! Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen – ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

___

Sökord: Bemanning, extra, HR, personal, rekrytering, student, rekryterare, studentambassadör, extrajobb, extraanställd, personalvetare, opus, behovsanställd, behov, timanställd

Snabbfakta

Jobb
Rekryterare

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2021-03-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.