Extrajobb: Rekryterare


Är du student och vill arbeta extra med rekrytering och bemanning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Om uppdraget
Vi växer så det knakar och söker nu dig som studerar på högskola (första eller andra året) och som vill börja arbeta extra inom rekrytering och bemanning. Arbetet kommer främst bestå av att stötta upp vid rekryteringar genom att bland annat genomföra telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer även att vara vår ambassadör vid skolor och arbetsmässor där du agerar ansiktet utåt för oss och träffar kandidater.

Du som söker studerar på ett personal- eller ekonomiprogram, har erfarenhet av administrativt arbete och besitter god datavana.


Om oss
Speed Group är ett tjänsteföretag som erbjuder kompletta lösningar inom bemanning, rekrytering, utbildning, logistik och lagerhållning. Den största delen av vår verksamhet finns i Borås, där också vårt huvudkontor ligger, men vi finns även i Göteborg och Stockholm. Koncernen består av åtta bolag med en total omsättning på 800 MSEK och sysselsätter cirka 1200 medarbetare. Speed Group har sedan starten 2004 gjort en fantastisk tillväxtresa och har fortsatt ambitiösa tillväxtmål. Sedan 2015 är Ratos majoritetsägare.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Om dig
Som person är du driven, prestigelös, ett riktigt energiknippe och älskar personliga möten! Utöver det är du initiativtagande och inte rädd för att komma med input och nya idéer. Vi vill att du är med i vårt team under en lång tid och därför kommer stort fokus läggas på personliga egenskaper.

Detta är ett extraarbete, med omfattning efter våra kunders behov och din tillgänglighet. Anställningsformen kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och måste kunna intygas.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bemanning, extra, HR, personal, rekrytering, student.

Snabbfakta

Jobb
Rekryterare

Ort
Göteborg

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2018-12-21

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.