Extrajobb som Receptionist för omgående start


Vi söker ytterligare en person som vill arbeta extra i reception med härliga kollegor hos vår kund i Göteborg. Tjänsten är på deltid, vilket kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det kan vara studier, annat arbete eller kanske är du pensionär och redo att med kort varsel rycka in.

Om uppdraget
Du kommer tillsammans med härliga kollegor arbeta i receptionen hos vår kund i Göteborg. Du täcker upp vid sjukdom och ledighet/semester. Arbetet sker på dagtid. Med högst en dags varsel vill vi att du ska kunna infinna dig på arbetsplatsen, vilket kräver en stor flexibilitet från dig. Behovet kommer variera mycket, allt från någon enstaka dag/månad till flera dagar. Behovet är långsiktigt.

I receptionen ingår uppgifter som:
- Praktisk besökshantering
- Personligt mottagande av svenska och utländska gäster
- Inkommande samtal
- Handhavande av passerkort, nycklar
- Bokning av konferensrum, taxi och IT-utrustning

I tjänsten kommer det eventuellt också ingå uppgifter inom godsmottagningen där paket tas emot och sorteras ut till olika personer eller avdelningar. Paket packas och skickas från kunden med fraktsedlar och ev tulldeklaration.

Denna tjänst är på deltid, vilket kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Det kan vara studier, annat arbete eller kanske är du pensionär och redo att med kort varsel rycka in. Reglerna för deltidsarbete inom bemanningsbranschen gäller för samtliga bemanningsföretag. Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Välkommen till oss på Speed!


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Läs mer om oss på speedgroup.se


Din profil
En mycket viktig förutsättning är att du med kort varsel kan vara tillgänglig för jobb och att det passar dig att behovet varierar mycket. Vi söker dig som är självgående, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och prestigelös. Du uppskattar och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Vi ser att du är en god administratör som är trygg i rollen att ta ansvar och du har ett strukturerat arbetssätt. Det är meriterande med erfarenhet inom både administrativt arbete samt godsmottagning/lager.

Som person är du en problemlösare och kan hålla en hög servicegrad även vid stressade tillfällen. Du brinner för kontakten med människor. Du behärskar engelska väl i tal och skrift. Det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Vi värdesätter din personlighet mycket högt för denna roll.

Välkommen med din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten kontakta Annika Risberg på annika.risberg@speedgroup.se

___

Sökord: receptionist, reception, extrajobb, administration, administratörSnabbfakta

Jobb
Receptionist

Ort
Göteborg

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2022-01-27

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.