Extrajobb


Är du ute efter att arbeta extra? Anmäl ditt intresse här.

På Speed Group har vi löpande behov av att komma i kontakt med kompetenta och serviceminded personer för både rekrytering och bemanningsuppdrag inom olika områden som vill arbeta extra. Skicka in ditt CV och personliga brev via ansökningsformuläret, så har vi dina uppgifter för kommande behov!

Exempel på tjänster som vi kan ha:
- Administratör
- Receptionist
- Sekreterare
- Back office-personal
- Kontorsassistent
- Kundsupport
- Kundtjänstmedarbetare
- Orderhandläggare

Om dig
Vi söker dig som vill jobba extra och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Det är en fördel om du har jobbat på lager tidigare, men din inställning och engagemang är viktigast!

Krav:
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Att du är ansvarsfull, noggrann och flexibel

Meriterande:
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

Information
Då detta är en samlingsannons för extraarbete inom olika områden, uppmanar vi dig att även aktivt söka specifika tjänster som du är intresserad av. Genom att ansöka på denna samlingsannons blir ditt CV sökbart för våra rekryterare. När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi har en tjänst som vi bedömer matchar din profil.
___

Sökord: Administratör, administration, Receptionist, Sekreterare, Back office, Back office-personal, Kontorsassistent, Kundsupport, Kundsupportmedarbetare, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänstpersonal, Kundservice, Kundservicemedarbetare, KundservicepersonalSnabbfakta

Jobb
Extra jobb

Ort
Borås

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2019-12-20

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.