Finsk kundservicemedarbetare


Brinner du för service och vill jobba för Nordens mest välkända modeåterförsäljare? Älskar du att alltid göra det där lilla extra för dina finska kunder? Häng på ett grymt passionerat gäng på en expansiv resa. Nelly har varit en ledande modedestination för unga tjejer online i snart 15 år.

Till vår kund Nelly.com söker vi nu en finsk medarbetare till deras kundservice.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består i att ge Nelly.com's finska kunder den bästa tänkbara servicen via mejl. Vanliga frågor handlar om leveranser, reklamationer och fakturor. Du kommunicerar främst på finska men även engelska och svenska kan bli aktuellt.
Kundserviceteamet består av ca 20 positiva, drivna och passionerade kundservicemedarbetare, koordinator och teamledare.

Tjänsten är förlagd på dagtid och arbetet utförs på kontoret i Borås. Du börjar som konsult via Speed Professionals med chans till övertag.
Önskvärd start är så snart som möjligt.

Om bolaget
Be the fab you – ihop med oss!

Vi kan fashion bättre än någon annan - med budskapet Always celebrate the fab you! Nu tar vi nästa steg, vi tänker bli Nordens mest älskade varumärke för tjejer i åldrarna 15–25 år och därför händer det enormt mycket inom Nelly just nu.

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi söker dig som är mycket kund- och servicefokuserad samt flink i fingrarna. Som kundservicemedarbetare på Nelly.com är du företagets ansikte utåt och du anstränger dig alltid för att överträffa kundens förväntningar. Det är din uppgift att vara lyhörd och skapa en förståelse för alla kunder och hitta en passande lösning. Du har med fördel erfarenhet från liknande arbete inom service, men det viktigaste är att service kommer naturligt för dig. Du är en driven och resultatinriktad person som trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, har goda datakunskaper och är grym på att multitaska.
Vi letar efter någon som kommer passa väl in i vårt team och lägger därför stor vikt vid din personlighet.

För att lyckas med tjänsten krävs:
• Gymnasiekompetens
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i finska, engelska och svenska
• Mycket god datorvana i PC-miljö/i Office-paketet


Ansökan
Urval sker löpande, så ansök redan idag! Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, finska, service, callcenterSnabbfakta

Jobb
Kundsupport/kundtjänst

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-06-23

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.