Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Nelly.com


För vår kund Nelly.com söker vi dig som är finsktalande och vill arbeta inom kundtjänst! Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden. Som medarbetare på Nelly.com får du vara med på en händelserik resa i ett innovativt bolag. Välkommen med din ansökan!


Om uppdraget
Som finsktalande kundtjänstmedarbetare är din primära arbetsuppgift att hantera inkommande mail samt bemöta Nellys kunder på bästa möjliga sätt. Det kan till exempel handla om frågor kring leveranser, reklamationer och fakturor.

Tjänsten är förlagd på dagtid och arbetet utförs på kontoret i Borås.

Om bolaget
Nelly.com är Nordens största nätbutik för mode- och skönhetsmedvetna killar och tjejer mellan 18 och 35 år. Nelly.com inspirerar med nyheter varje dag från några av butikens 850 olika varumärken till bra priser och snabb leverans. Här möts allt från internationellt välkända modehus till Nellys egna unika varumärken.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Professionals, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos vår kund. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Professionals är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag samt delta i olika konsultaktiviteter. På Speed Professionals har vi månadslön.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.

Din profil
För att passa för tjänsten som finsktalande kundtjänstmedarbetare är det viktigt att du behärskar finska språket i både tal och skrift. Du kommer att hantera många kundärenden så det är viktigt att du är en kommunikativ person som brinner för service.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, finska, service

Snabbfakta

Jobb
Översättare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-01

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.