Industrial Sales Manager till Sveba Dahlen


Vill du ha en utvecklande och ansvarsfylld roll som Industrial Sales Manager med hela världen som din arbetsplats? Välkommen till Sveba Dahlen – vi är en världsledande aktör inom utveckling och tillverkning av utrustning till bageriindustrin. Hos oss får du möjligheten att utvecklas såväl i din roll som Industrial Sales Manager som inom bolaget och koncernen.

Om tjänsten
Som Industrial Sales Manager hos oss på Sveba Dahlen ansvarar du för försäljning av högkvalitativ bageriutrustning för industrin med hela världen som ditt geografiska försäljningsområde. Du arbetar aktivt med både utveckling av befintliga kunder och med långsiktig nykundsbearbetning, alltid med flexibla lösningar och kundens önskemål i fokus.

Ansvar och arbetsuppgifter som Industrial Sales Manager:
- Försäljningsansvar för segmentet Industri inkl. kundbesök och mässor
- Försäljning, inkl. offerering och prisförhandling, mot slutkunder och återförsäljare
- Delaktig i framtagning av budget inom Industrial Sales
- Omvärldsbevakning kring konkurrenter, prisbild, trender etc.

Rollen som Industrial Sales Manager innebär breda kontaktytor där du arbetar både med distributörer, agenter och slutkunder. Internt arbetar du i nära samarbete med Projektledare Industrial Projects och Konstruktör Industrial Projects. Du rapporterar till Försäljningschef Export.

Tjänsten som Industrial Sales Manager innebär omkring 70–90 resdagar per år.

Om bolaget
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterad på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Se klippet "Sveba Dahlen Brand" och läs mer om oss på sveba-dahlen.com.

Din profil
För att lyckas i tjänsten som Industrial Sales Manager krävs att du har erfarenhet av försäljning/kundrelationer, gärna i internationell miljö, och av att arbeta i projektform. Vidare krävs en hög teknisk kompetens inom både mekanik och elektronik.

Krav:
- Erfarenhet inom försäljning/kundrelationer
- Hög kompetens inom teknik
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Körkort
- God datorvana; Excel, Word och PowerPoint etc.

Meriterande:
- Teknisk utbildning, gärna ingenjör
- Utbildning inom försäljning
- Erfarenhet av att arbeta i CAD-miljö
- Övriga språkkunskaper, framförallt spanska/tyska/ryska

Som person är du affärsmässig, driven och målinriktad. Du har en hög social kompetens samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du är analytisk och lösningsorienterad med förmågan att leda och engagera andra. Du är van vid att arbeta självständigt och att ta egna initiativ och beslut.

För att trivas i tjänsten som Industrial Sales Manager tror vi att du är uthållig och trivs med att arbeta med långsiktig försäljning i projektform.


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

___

Sökord: Säljare, Sales Manager, Industrisäljare, Försäljningschef, Key Account Manager, KAM, Ingenjör, Sälj, Försäljning

Snabbfakta

Jobb
Industrial Sales Manager

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-05-29

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.