Söker du arbete som Industrielektriker i Ulricehamn ellerTranemoområdet? Vi söker erfarna Industrielektriker för kunds räkning och kommande behov under hösten.

Om uppdraget
Som Industrielektriker kommer dina primära arbetsuppgifter vara:
- Kabeldragning
- Inkoppling
- Stegbyggnation

Utöver detta underhåller och sköter du företagets maskinpark. Du installerar och monterar elektrisk utrustning och kontrollerar, underhåller och reparerar el- och automatikutrustningar. Du arbetar oftast med både hög- och lågspänning.

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vilket uppdrag vi matchar dig mot.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Se klippet "Vi är Speed Group" och läs mer om oss på speedgroup.se.


Din profil
Vi söker dig som har dokumenterade behörigheter med lägst gymnasienivå (elprogrammet), med inriktning elteknik, installationsteknik eller motsvarande. samt en stabil teoretisk grund inom ellära. Det är meriterande om du har några års praktisk erfarenhet av arbete inom industrin som elektriker med arbetsuppgifter som el-underhåll, felsökning och installation.

Det är viktigt för oss att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har ett högt driv och självklart kan arbeta självständigt. Du gillar problemlösning och är utpräglat ansvarstagande. Du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att lära dig nya saker och tar gärna initiativ till förbättringar. Vi tror också att du har ett logiskt och strukturerat angreppssätt i felsökningssituationer.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
_________

Sökord: Elektriker, industrielektriker, el, industri

Snabbfakta

Jobb
Industrielektriker

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-10-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.