Är du student och i behov av att dryga ut kassan med ett extrajobb? Jobba extra inom industri hos oss på Speed! Här fyller du ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyter kontakter på välkända företag!

Om uppdraget
Som industrimedarbetare hos oss på Speed Group arbetar du med varierande arbetsuppgifter utifrån kundens behov.

Exempel på arbetsuppgifter
- Montering
- Maskinövervakning

Arbetstiderna varierar beroende på kund och behov – vi kan därför ofta erbjuda arbetspass både på dagtid och kvällstid, vardag/helg. Som extraanställd hos oss på Speed registrerar du din tillgänglighet och blir utefter den erbjuden arbetspass.


Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Om dig
Vi söker dig som vill jobba extra och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, i form av exempelvis studier eller annat arbete. Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel och teknikintresserad. Det är en fördel om du har jobbat inom industri tidigare men din inställning och engagemang är viktigast!

Krav:
- Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
- Möjlighet att arbeta 2-3 pass
- Flytande svenska i tal och skrift.
- Datorvana

Meriterande:
- Truckkort
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.
Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

_________

Sökord: Industrimedarbetare, industriarbetare, industri, montör, montering, maskinoperatör, operatör, maskinövervakare.


Snabbfakta

Jobb
Maskinoperatör

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Deltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Timanställning

Sista ansökningsdag
2020-04-30

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.