Industrimedarbetare till Haglund Industri i Gällstad!


Nu söker vi dig som vill vara med på en tillväxtresa tillsammans med Haglund Industri! Låter det spännande? Läs vidare här nedan om hur du kan bli en del av vårt team!

Om uppdraget
Som maskinoperatör kommer du främst köra Trumpf kantpressar samt vid behov Trumpf stansmaskin. I dina arbetsuppgifter ingår programmering, körning enligt planerad körplan och ritningsläsning. Arbetstiderna är i grunden skiftarbete. Du har tidigare erfarenhet som maskinoperatör, i ritningsläsning samt kontroll av bearbetade artiklar. Erfarenhet av plåtbearbetningsmaskiner samt innehav av truckkort är meriterande.

En kylmöbeltillverkare hos Haglunds är en händig person som arbetar med varierande uppgifter och bygger olika typer av professionella kylar från grunden. I huvudsak består
arbetsuppgifterna av mekanisk montering men elmontering kan förekomma. Arbetstiderna är i grunden dagtid men skiftarbete kan förekomma. Du har tidigare erfarenhet av mekanisk montering och god teknisk förståelse. Erfarenhet från elmontering är meriterande.


Om bolaget
Haglund Industri är ett familjeföretag sedan fem generationer med all tillverkning och utveckling i Sverige. Hos Haglund Industri går lång tradition hand I hand med framtidsfokus och utvecklingspotential. Vi har kompetensen, tekniken och resurserna för att konstruera och tillverka kyl-och frysutrustning av högsta kvalitet – med kundanpassad design. Produkterna
som I huvudsak säljs under eget varumärke finner du på många välrenommerade krogar och caféer runtom i Norden. Haglund Industri omsätter idag 190MSEK och är drygt 130 medarbetare.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Du har i grunden gymnasie-utbildning eller motsvarande erfarenhet samt är som person självgående, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har en vilja att utvecklas kontinuerlig och är inte rädd för att anta en utmaning.

God kommunikationsförmåga är oerhört viktigt för att passa in i vårt team samt att du är en person som är bra på att samarbeta.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: industrimedarbetare, montör, maskinoperatör

Snabbfakta

Jobb
Montör

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2022-02-28

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.