Ljungsarps Mekaniska AB växer och behöver stärka sitt team med personal till montering, svetsning och kantpressning. Har du den kompetens vi söker? Ta chansen och bli en del av Ljungsarps goa gäng, där värdegrundsord som nytänkande, delaktighet och respekt är några av deras viktigaste hörnstenar. Då bolaget befinner sig i en tillväxtfas krävs en stor portion av flexibilitet då alla ständigt kan behövas till nya utmaningar inom verksamheten.

Om uppdraget
Ljungsarps Mekaniska befinner sig i en kraftig expansionsfas och behöver stärka upp sitt team med personer för dessa positioner:
- Montörer
- Svetsare
- Kantpressare

Samtliga positioners tider är förlagda till dagtid och vi ser att detta är långsiktiga uppdrag med chans till anställning direkt på företaget efter en tids inhyrning.

Om bolaget
Ljungsarps Mekaniska AB är en kontraktstillverkare som arbetar med bearbetning av tunnplåt i rymliga lokaler ihop med moderna maskiner. Vi utvecklar efter våra kunders behov och färdigställer produkter med hjälp av stans, laser, kantpress, svets, lack, montering och logistik. Vår styrka är helhet. Konceptet bygger på ett helhetsansvar där vi erbjuder kompletta lösningar/produkter till kunder med marknad i Sverige och hela världen.

Om oss
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.

Arbetsmiljö och säkerhet är en viktig fråga för oss på Speed Group. Vi är en alkohol- och drogfri arbetsplats och drogtest kan komma att ske inför och under anställning.

Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda. Välkommen till oss på Speed!

Din profil
Vi söker dig med driv att vara med och bygga upp och utveckla Ljungsarps verksamhet. Du som söker behöver ha ett starkt tekniskt intresse och vi ser att du är en person som vill lära dig nya saker och utmanar dig själv för att nå framgång.

För dig som är intresserad av tjänsten som svetsare lägger vi stor vikt vid erfarenhet av svetsning i tunnplåt. Här finns robotsvets, MIG och TIG och man svetsar i de flesta material så som stål, rostfritt, aluminium etc.

Till tjänsten som kantpressare söker vi en person som har god arbetslivserfarenhet av arbete som CNC-operatör.Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna.

Urval sker löpande och platserna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, så missa inte chansen att blir en del av vårt team på Speed – ansök redan idag!

När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi bedömer att din profil matchar vårt behov.

Snabbfakta

Jobb
Montör

Ort
Tranemo

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Visstidsanställning

Sista ansökningsdag
2021-10-31

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.