Innesäljare / Kundsupport till Angleboard


Vill du jobba i en kundnära roll med fokus på service, orderhantering och innesälj? Hos Angleboard erbjuds du en varierande roll i ett litet, familjärt team inom ett internationellt bolag som tillverkar kantskydd och förpackningslösningar med fokus på kvalitet och miljö.

Om tjänsten
Som Innesäljare / Kundsupport hos oss på Angleboard utvecklar du affären med våra kunder genom relationsskapande och serviceinriktad orderhantering. Du kommer att ha daglig kontakt med befintliga kunder och kommer på sikt även att till del arbeta med att bearbeta nya kunder.

Arbetsuppgifter som Innesäljare / Kundsupport:
- Orderhantering
- Kundsupport via telefon och mejl
- Proaktivt innesälj
- Ta fram och bevaka offerter
- Transportbokning
- Ta fram fakturor och fraktsedlar

Arbetet sker på dagtid, antingen 7:00-16:00 eller 8:00-17:00.

Angleboard ligger i Sandared, strax väster om Borås. Hos oss kommer du som Innesäljare / Kundsupport att arbeta tillsammans med kollegorna Madeleine som är Platschef och Maggan som arbetar med ekonomi och löner. Intill kontoret har vi även en produktionsanläggning där vi tillverkar våra produkter, där ytterligare fyra kollegor jobbar.
Hos oss är det högt i tak och nära till skratt. Vi jobbar självständigt, men har mycket samarbeten och kontakt med varandra.


Om bolaget
Angleboard är en ledande tillverkare av skyddande förpackningslösningar för en mängd olika varor som exempelvis livsmedel, elektronik, stål och kemikalier. Våra produkter kan användas för att skydda produktkanter och stabilisera palleterade varor och för att öka staplingsstyrkan vid transport och lagerföring. Angleboards produkter gör det möjligt att minska mängden förpackningsmaterial, vilket resulterar i mer hållbara förpackningslösningar. Alla Angleboards produkter är tillverkade av 100 % återvunnet material och är 100 % återvinningsbara.

Angleboard finns såväl i Sverige och Europa, som i USA, Asien, Mellanöstern och Afrika.
I Sverige har vi kontor i Sandared och produktion i Sandared och Ystad.

Läs mer om oss på angleboard.com.

Om dig
Vi söker dig som verkligen trivs med att arbeta med människor och personlig service. Du är van vid – och trivs med – att ha breda kontaktytor, både externt och internt och har minst 2-3 års erfarenhet av kundsupport och rollen som Innesäljare / Säljare.

Krav:
- Erfarenhet av kundsupport/innesälj/service
- Serviceinriktad
- Noggrann och strukturerad
- Flexibel och driven
- Förmåga att prioritera och fatta beslut
- Goda kunskaper i engelska och svenska, i tal och skrift
- Kunskap i Word och Excel

Meriterande:
- Kunskap i affärssystemet Navision

Som person är du social, självgående och initiativrik. För att trivas i rollen som Innesäljare / Kundsupport bör du tycka om att ha varierande arbetsuppgifter och att ingen dag är den andra lik. Vi uppskattar att du har nära till skratt och bidrar till en positiv arbetsmiljö!

Bli en del av vårt familjära team på Angleboard i Sandared – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
___

Sökord: Innesäljare, Innesälj, Säljare, Försäljning, Kundsupport, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservice, Kundservicemedarbetare, Orderhandläggare, Ordermottagare, Ordermottagning, Administratör, Administration


Snabbfakta

Jobb
Innesäljare / Kundsupport

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-09-24

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.