Innesäljare till Allmans


Vill du arbeta som Innesäljare i ett familjärt bolag? Välkommen till oss på Allmans! Hos oss arbetar du med relationsskapande, serviceinriktad orderhantering och bidrar till att skapa nöjda kunder runt om i Sverige!

Om tjänsten
Som Innesäljare hos oss på Allmans utvecklar du affären med våra kunder genom relationsskapande, serviceinriktad orderhantering. Du arbetar med våra befintliga kunder, som utgörs av butiker och restauranger runt om i Sverige.

Dina arbetsuppgifter som Innesäljare:
- Orderhantering via telefon och mejl
- Administration och dokumentation
- Leveransbevakning
- Merförsäljning

I rollen som Innesäljare arbetar du i team tillsammans med våra två andra Innesäljare. Du kommer även att arbeta nära vår övriga säljorganisation, vår produktion och självklart våra kunder. Hos oss på Allmans blir du en del av ett familjärt bolag där vi alla hjälps åt! Hög servicenivå i kombination med stor flexibilitet är vår framgång. Din kunskap, ambition och vilja kommer att styra inriktningen och utvecklingen av tjänsten.

Tjänsten som Innesäljare är på 80 alternativt 100 % och avgörs utifrån dina önskemål och våra behov. Omfattningen och upplägget diskuteras vidare vid intervju och fastställs innan anställning.


Om bolaget
Allmans AB är ett familjeägt charkuteriföretag som erbjuder ett brett sortiment av egentillverkade kött- och charkuterivaror till stormarknader och butiker över hela Sverige. Verksamheten kompletteras av en snabbgrossist-del som ger service till allt från storhushåll och restauranger till gatukök och caféer.

Vår verksamhet finns i en modern anläggning strax utanför Borås och sysselsätter cirka 45 yrkeskunniga medarbetare.

Allmans grundades av August Magnusson år 1900 och drivs idag av fjärde generationen Magnusson, bestående av Andréas, Jonas och Mattias. Den starka känslan för kvalitet, och fyra generationers nedärvda kunskap, har tillsammans med framsynta beslut skapat dagens produkter hos Allmans. Bakom varje produkt ska namnet Allmans stå för högsta möjliga kvalitet och bästa möjliga smak. Det är det som kännetecknar produkter från Allmans. Läs mer på allmans.se.

Din profil
Är du serviceinriktad, noggrann och flexibel? Då kan du vara vår nya Innesäljare! Vi söker dig som verkligen trivs med att arbeta med människor och personlig service. Du är van vid – och trivs med – att ha breda kontaktytor, både externt och internt.

Krav:
- Erfarenhet av innesälj/kundtjänst/service
- Serviceinriktad
- Noggrann och strukturerad
- Flexibel och driven
- Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
- Kunskap i Excel

Meriterande:
- Kunskap i affärssystemet Navision
- Kunskap i CRM-systemet Cirrus
- Kunskap i bildredigeringsprogram (ex. Photoshop)
- Kunskap kring marknadsföring
- Erfarenhet av arbete med/i/mot dagligvaruhandeln

Ta chansen att bli en del av vårt familjära team på Allmans – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Ordermottagare, Ordermottagning, Koordinator, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Kundservicemedarbetare, Kundservice, Innesäljare, Innesälj, Account Manager, AM


Snabbfakta

Jobb
Innesäljare

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-04-07

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.