Jobb inom marknad / försäljning


Är du sugen på en ny utmaning inom marknad / försäljning? Då har du hittat rätt! På Speed Group har vi löpande behov av att komma i kontakt med drivna och kompetenta personer inom marknad respektive försäljning, för både rekrytering och bemanningsuppdrag. Skicka in ditt CV och personliga brev via ansökningsformuläret, så har vi dina uppgifter för kommande behov!

Speed Group är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Läs mer om oss på speedgroup.se.

Exempel på tjänster:
- Marknadskoordinator / marknadsassistent
- Marknadskommunikatör
- Marknadschef
- Inköpare
- Säljare
- AM / KAM
- Försäljningschef


Information
Då detta är en samlingsannons för flera olika tjänster inom marknad och försäljning, uppmanar vi dig att även aktivt söka specifika tjänster som du är intresserad av. Genom att ansöka på denna samlingsannons blir ditt CV sökbart för våra rekryterare. När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi har en tjänst som vi bedömer matchar din profil.

___

Sökord: Marknadsassistent, marknadskoordinator, marknadskommunikatör, Marknadschef, Marknadsansvarig, Content Manager, Content coordinator, Social Media Manager, Digital Specialist, Digital Manager, Head of Markering, Account Manager, AM, Key Account Manager, KAM, Försäljningschef, Sales Manager, Head of Sales, Inköp, Inköpare, Inköpsstrateg, Strategisk inköpare, Operativ inköpare, Buyer, Purchaser, Inköpschef, Sortimentsansvarig, SortimentansvarigSnabbfakta

Jobb
Marknad / sälj

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-06-10

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.