Jobb inom teknik / produktion


Är du sugen på en ny utmaning inom teknik / produktion? Då har du hittat rätt! På Speed Group har vi löpande behov av att komma i kontakt med drivna och kompetenta personer inom teknik, produktion, supply chain, logistik och inköp, för både rekrytering och bemanningsuppdrag. Skicka in ditt CV och personliga brev via ansökningsformuläret, så har vi dina uppgifter för kommande behov!

Speed Group är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Läs mer om oss på speedgroup.se.

Exempel på tjänster:
- Produktionsledare, produktionstekniker, produktionsplanerare
- Supply Chain Planner, Supply Chain Coordinator, Supply Chain Manager
- Logistikutvecklare, Logistiker, Logistikchef
- Inköpare

Information
Då detta är en samlingsannons för flera olika tjänster inom teknik / produktion, uppmanar vi dig att även aktivt söka specifika tjänster som du är intresserad av. Genom att ansöka på denna samlingsannons blir ditt CV sökbart för våra rekryterare. När du ansökt får du ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din ansökan. Vi återkopplar inte ytterligare till alla kandidater, utan kontaktar dig enbart om vi har en tjänst som vi bedömer matchar din profil.

___

Sökord: Ingenjör, ingenjörstjänster, civilingenjör, Produktionsledare, produktionstekniker, produktionsplanerare, Supply Chain Coordinator, Supply Chain Planner, Supply Planner Supply Chain Manager, SCM, Supply Chain Developer, Supply Chain analyst, Materialplanerare, Supplier Quality Assurance Engineer, SQA Engineer, Logistikutvecklare, Logistiker, Logistikchef, Head of Logistics, Inköp, Inköpare, Inköpsadministratör, Inköpsstrateg, Strategisk inköpare, Operativ inköpare, Buyer, Purchaser, Inköpschef, Sortimentsansvarig, Sortimentansvarig


Snabbfakta

Jobb
Teknik / produktion

Ort
Borås

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Bemanning

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2021-06-10

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.