Köksansvarig till vårt personalkök på Ulricehamns betong


Brinner du för service, mat och människor? Till vårt nybyggda personalkök söker vi på UBAB en glad och trevlig Köksansvarig som vill sätta guldkant på vardagen för våra anställda!

Om tjänsten
Att starta dagen med nylagad frukost och att få äta lunch tillsammans med kollegorna i en trevlig miljö tycker vi på UBAB sätter guldkant på arbetsdagen – därför har vi byggt en ny personalmatsal där våra anställda ges möjligheten att äta sin medhavda mat eller köpa frukost och lunch. Nu söker vi en Köksansvarig som ansvarar för den dagliga driften och som skapar en trivsam miljö för våra anställda, kunder och besökare.

Som Köksansvarig ansvarar du för att förbereda frukost för försäljning samt för att beställa och lägga upp den mat som dagligen levereras via ett cateringföretag, i dagsläget för ca 40 personer. Du kommer även att göra inköp, hålla rent och snyggt och ibland baka något gott när vi väntar besök.

I dina arbetsuppgifter som Köksansvarig ingår:
- Laga frukost
- Servera lunch
- Disk, underhåll och viss lokalvård
- Planering och inköp
- Koordinera tvätthantering

Detta är en ny tjänst, vilken vi tillsammans kommer att forma och utveckla framåt.
Arbetstiderna är tänkta att bli 06:30-15:00, måndag-fredag.


Om bolaget
Ulricehamns Betong (UBAB) är ett familjeföretag och grundades 1946. Vi omsätter 530 MSEK och är drygt 300 medarbetare i Ulricehamn. Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer av prefabricerade betongelement med mångårig erfarenhet från tusentals projekt. Vår framgång är uppbyggd kring en stark tro på betongens och vårt byggsystems fördelar, en ständig vilja att alltid söka nya förbättringar samtidigt som vi sätter våra kunder i fokus och strävar efter att effektivisera deras byggprocess. På det sättet når vi tillväxt genom nöjda kunder. Läs mer på ubab.com.

Om dig
Vi tror att du älskar att arbeta nära människor och gärna gör det där lilla extra för andra. Du har en blick för detaljer och håller ordning och reda såväl i köket som i matsalen. Att du har ett intresse för mat ser vi som en självklarhet!

Som person uppskattar vi att du är du varm, positiv och ansvarstagande. Vi ser gärna också att du är flexibel, då arbetsuppgifterna kommer att vara omväxlande och formas med tiden.

Din profil:
- Erfarenhet från restaurang/storkök (meriterande)
- Erfarenhet från serviceyrken
- Serviceinriktad och hjälpsam
- Ansvarstagande och noggrann
- Flexibel och positiv

Ta chansen att kombinera ditt intresse för service, mat och människor – vi ser fram emot din ansökan!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

___

Sökord: Köksansvarig, Kökspersonal, Restaurang, Café, B&B, Bed & Breakfast, Bed and Breakfast, Servitör, Servitris, Kokerska, Kock, Värdinna, Frukostvärdinna, Köksbiträde, Restaurangbiträde


Snabbfakta

Jobb
Köksansvarig

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2020-02-25

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.