Konstruktör / Beräkningsingenjör till UBAB


Vill du ha en utvecklande roll med stor påverkansmöjlighet inom konstruktion? Nu söker Ulricehamns Betong en Konstruktör / Beräkningsingenjör som vill vara med och forma bolagets utveckling framåt! Här erbjuds du en bred roll där du är delaktig hela vägen – från anbudsprojektering till färdig byggnad – och arbetar i nära samarbete med kollegorna i organisationen.

Om tjänsten
Som Konstruktör / Beräkningsingenjör hos oss på UBAB arbetar du med beräkningar av såväl detaljer som helhetssystem av prefabricerad betong. Du kommer även att projektera tillverknings- och montagehandlingar som tillgodoser såväl kundens som myndigheters och produktionsavdelningens förväntningar.

Dina arbetsuppgifter som Konstruktör / Beräkningsingenjör:
- Ta fram tekniska beräkningar, specifikationer samt tillverknings- och montagehandlingar
- Rita och modulera CAD-ritningar
- Arbeta i simulerings- och beräkningsprogram
- Säkerställa att konstruktionen följer lagar, regler, standards och miljöföreskrifter
- Ge teknisk support till berörda kollegor

Du kommer att få arbeta nära våra konstruktörer, projektledare, planerare, inköpare och produktionsledning, för att tillsammans ta projekten framåt på bästa sätt. UBAB:s konstruktionsavdelning består av sex konstruktörer och Konstruktionschef.
Du rapporterar till Konstruktionschef.

Hos oss på UBAB arbetar du i nybyggda, moderna lokaler strax utanför Ulricehamn. Snart har vi även ett gym på plats där du som anställd kan träna!


Om bolaget
Ulricehamns Betong (UBAB) är ett familjeföretag och grundades 1946. Vi omsätter 530 MSEK och är drygt 300 medarbetare i Ulricehamn. Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer av prefabricerade betongelement med mångårig erfarenhet från tusentals projekt. Vår framgång är uppbyggd kring en stark tro på betongens och vårt byggsystems fördelar, en ständig vilja att alltid söka nya förbättringar samtidigt som vi sätter våra kunder i fokus och strävar efter att effektivisera deras byggprocess. På det sättet når vi tillväxt genom nöjda kunder. Läs mer på ubab.com.

Din profil
För att lyckas i tjänsten som Konstruktör / Beräkningsingenjör tror vi att du är utbildad högskole- eller civilingenjör och har ett intresse för byggbranschen. Beroende på din bakgrund, kompetens och erfarenhet kommer du att arbeta mer riktat antingen mot konstruktion eller beräkning.

Krav:
- Utbildad högskoleingenjör inriktning konstruktion/bygg
- Goda kunskaper i AutoCAD
- Goda språkkunskaper i svenska

Meriterande:
- Utbildad civilingenjör
- Kompetens inom last- och stabiliseringsberäkning
- Kunskap inom BIM
- Erfarenhet av FEM-analyser
- Erfarenhet av konstruktions-/beräkningsarbete inom byggbranschen
- Goda kunskaper i någon 3D-programvara, ex. Impact, Revit
- God kunskap inom IT

Som person är du driven, målinriktad och strukturerad. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och analytisk och är van att arbeta självständigt.

UBAB arbetar aktivt för att främja god hälsa hos våra anställda och för att skapa en god och trygg arbetsmiljö. Vi tror på ett samband mellan god hälsa, trivsel på arbetsplatsen, hög produktivitet och god kvalitet. Gör du det med? Välkommen till oss på UBAB!


Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___

Sökord: Konstruktör, Konstruktion, Beräkningsingenjör, Analysingenjör


Snabbfakta

Jobb
Konstruktör

Ort
Ulricehamn

Omfattning
Heltid

Uppdragstyp
Rekrytering

Varaktighet
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag
2019-11-05

Tipsa en vän

Ansökan

Hur snart kan du börja arbeta?

Lägg till ytterligare dokument

Ex. truckförarbevis, examensbevis, studieintyg

Jag har läst Speeds Information om behandling av personuppgifter. Jag samtycker till att Speed behandlar mina personuppgifter på det sätt som beskrivs i texten.